Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Centar torti Delta: Naši 'umjetnici' putuju gotovo svugdje kako bi se educirali i stekli nova znanja
Sajam vjenčanja Piše: Dalmatinski portal

Centar torti Delta: Naši 'umjetnici' putuju gotovo svugdje kako bi se educirali i stekli nova znanja

Sve te torte kreiraju na Kopilici, gdje je vlasnik Ivica Babić stvorio pravo malo carstvo

Centar torti Delta dobro je poznat brand na području cijele Dalmacije. A riječ je brandu u vlasništvu dobro poznatog pekarskog giganta Babić, koji svojim poslovnicama pokriva čitavo područje od Zadra pa do Dubrovnika.

No, vratimo se tortama, kolačima i ostalim slasticama.

- Slobodno možemo kazati da smo vodeći po pitanju izrade torti za vjenčanje na našem području. Osim samih torti nudimo i 'slatke' kateringe za dječje rođendane, djevojačke večeri i ostale specijalne događaje. Nastojimo pratiti svjetske trendove, a ovdje smo gotovo uvijek ispred svih - u isti glas su nam kazale Meri Matković i Anita Rvović sa štanda Delte.

Tome u prilog ide i činjenica da se njihovi zaposlenici educiraju na raznim dijelovima svijeta, pa čak i na onim najudaljenijim.

- Naši 'umjetnici' putuju gotovo svugdje kako bi se educirali i stekli nova znanja. Valjda je i to jedan od razloga što su mladenci, skoro pa uvijek, oduševljeni s tortama i kolačima - otkrila je Anita i zaključila:

- Sve te torte kreiraju na Kopilici, gdje je vlasnik Ivica Babić stvorio pravo malo carstvo. Stalni smo gosti na svim mogućim sajmovima. I u Hrvatskoj i u inozemstvu. Volimo interakciju s klijentima, pa je sigurno i to jedan od razloga uspjeha.

Vaša reakcija na temu