Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Centar Zlatna vrata u Splitu pokreće Sveučilište za treću životnu dob

Centar Zlatna vrata u Splitu pokreće Sveučilište za treću životnu dob

U planu su i Zlatne matineje

Edukativna predavanja na temu zdravlja kroz započetu suradnju s Akademijom medicinskih znanosti - podružnicom Split, udrugom za promicanje medicinskih znanosti u svrhu unaprjeđenja narodnog zdravlja održavat će se u Centru Zlatna vrata jednom mjesečno.

Prvo predavanje održat će prof. dr. Ivan Urlić na temu 'Anksioznost i depresija u 21. st.' 3. travnja 2023. godine u 18.00 sati u Kinoteci Zlatna vrata

Centar Zlatna vrata, u cilju poticanja cjeloživotnog učenja i slobodnih aktivnosti osoba treće životne dobi, planira početkom nove školske godine započeti s provođenjem programa iz različitih područja: radionice decoupage i druge likovne radionice, radionice krojenja i šivanja kroz program 'Recikliraj', radionice recikliranja papira, radionice osnove rada na računalu i korištenje smartfona te projekte medijske pismenosti za starije osobe.

U Kinoteci Zlatna vrata planirane su i Zlatne matineje - program besplatnih projekcija domaćih i europskih filmova za osobe treće životne dobi.

Vaša reakcija na temu