Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
CETINA TRAVEL ADVENTURES Iskusite nezaboravnu avanturu na rijeci
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

CETINA TRAVEL ADVENTURES Iskusite nezaboravnu avanturu na rijeci

Mlada obitelj Bajamić iz Trnbusa ponudom raftinga i kanuinga obogatila je sadržaj prekrasne prirode

Biser Dalmacije, rijeka Cetina, od izvora pa do ušća u Omišu svojim tokom u dužini od 105 kilometara kroz dalmatinski krš stvorila je svojom snagom prekrasne krajolike. Netaknuta priroda kanjona rijeke već 60 godina uživa status zaštićenog prirodnog krajolika, a svima željnima aktivnog odmora i uživanja u prirodi nezaobilazna je destinacija.

Sadržaj na Cetini dodatno je obogatila i mlada obitelj Bajamić iz Trnbusa s ponudom raftinga i kanuinga pod imenom Cetina Travel Adventures.

Okruženi i odgojeni uz sami kanjon rijeke, u srcu Poljičke Republike, odlučili su ljepoticu rijeku Cetinu približiti i pokazati domaćima, ali i turistima iz cijelog svijeta.

Rafting na Cetini kao najbolji doživljaj ljepote i duha same rijeke bio je očit izbor. Jelena i Stanko Bajamić su nesebično pridonijeli i smanjenju nezaposlenosti u svom malom mjestu pa su tako okupili tim svojih sumještana, mladih ljudi koji s ljubavlju rade svoj posao, tamo gdje su rođeni i odgojeni. Uz školovane skipere i profesionalan i individualan pristup Jelena i Stanko žele svakom gostu Cetina Travel Adventures priuštiti nezaboravan izlet i vrhunsku avanturu.

Ako želite iskusiti ovu nezaboravnu avanturu i upoznati čari Cetine, slobodno im se javite preko njihove web stranice www.cetina-travel.com ili preko društvenih mreža.

Vaša reakcija na temu