Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Četvrtak je dan za Lena’s bar uz nastup grupe Boss
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Četvrtak je dan za Lena’s bar uz nastup grupe Boss

'Ne sumnjamo da će biti nezaboravno'

Oni koji su već bili znaju kako to izgleda, a vi koji još niste imate priliku opustiti se večeras i uživati u kvalitetnoj glazbi grupe Boss. Naime, četvrtkom se u Lena’s baru već tradicionalno zabavlja uz grupu Boss, ukusne zalogaje, profinjen interijer, neodoljive koktele i čarobnu atmosferu. 

- Lena’s bar je otvoren s namjerom da postane prava luksuzna oaza, mjesto na kojem možete predahnuti od posla, pobjeći od svakodnevnih obaveza i uživati u selekciji kvalitetnih jela po pristupačnim cijenama. Parking za goste nalazi se u garaži zgrade i nasuprot bara - poručuju vlasnici. 

Ovaj četvrtak, 30. studenoga, grupa Boss zadužena je za štimung, a sudeći po prijašnjim nastupima ne sumnjamo da će biti nezaboravan, kažu iz Lena’s bara.

Dođite, pozovite prijatelje i prepustite se Lena’s bar čaroliji. 

Za sve informacije i rezervacije kontaktirajte ih putem mobitela 092 331 5437.

Vaša reakcija na temu