Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Chef Mario Mandarić obogatio Euphorijin jelovnik, provjerite već u subotu

Chef Mario Mandarić obogatio Euphorijin jelovnik, provjerite već u subotu

Meni je kreiran u pet sljedova, a cijena je 200 kuna po osobi

Priznati chef Mario Mandarić, poznat po otvaranju restorana na Tajlandu i kreiranju maštovitih jela, obogatio je Euphorijin jelovnik sa spajanjem bogatih i novih okusa s tradicionalnom dalmatinskom i mediteranskom kuhinjom. Neka od tih jela možete probati već ovu subotu, 20. kolovoza, na večeri na ljetnoj terasi Euphorije (bivša Šumica). Meni je kreiran u pet sljedova, a cijena je 200 kuna po osobi.

1. Ceviche od lubina mariniranog u limeti

2. Juha od cikle s emulzijom od lješnjaka

3. Medaljon grdobine u vinu i filet lubina na pireu s tartufom

4. Ružmarinom dimljena hobotnica u umaku od škampi

5. Krema od šumskog voća sa šlagom od bosiljka

Poslije večere zabava se nastavlja uz resident DJ-a i najbolje strane i domaće hitove. Uz svaku naručenu bocu žestokoga pića ili dvije boce vina dobiva se plata chefa kuhinje.

Dokaz da ovako ukusna jela ne moraju nužno biti skupa stiže u nedjelju kada gosti Euphorije mogu odabrati tri slijeda jela za samo 100 kuna.

Parking je osiguran za sve posjetitelje Euphorije, a rezervacije i informacije vrše se na mobitelima 0977121517 i 0911590488.

Vaša reakcija na temu