Priznati chef Mario Mandarić, poznat po otvaranju restorana na Tajlandu i kreiranju maštovitih jela, obogatio je Euphorijin jelovnik sa spajanjem bogatih i novih okusa s tradicionalnom dalmatinskom i mediteranskom kuhinjom. Neka od tih jela možete probati već ovu subotu, 20. kolovoza, na večeri na ljetnoj terasi Euphorije (bivša Šumica). Meni je kreiran u pet sljedova, a cijena je 200 kuna po osobi.
1. Ceviche od lubina mariniranog u limeti
2. Juha od cikle s emulzijom od lješnjaka
3. Medaljon grdobine u vinu i filet lubina na pireu s tartufom
4. Ružmarinom dimljena hobotnica u umaku od škampi
5. Krema od šumskog voća sa šlagom od bosiljka
Poslije večere zabava se nastavlja uz resident DJ-a i najbolje strane i domaće hitove. Uz svaku naručenu bocu žestokoga pića ili dvije boce vina dobiva se plata chefa kuhinje.
Dokaz da ovako ukusna jela ne moraju nužno biti skupa stiže u nedjelju kada gosti Euphorije mogu odabrati tri slijeda jela za samo 100 kuna.
Parking je osiguran za sve posjetitelje Euphorije, a rezervacije i informacije vrše se na mobitelima 0977121517 i 0911590488.