Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot CHEF PAŽANIN: Nisam od onih ljudi koji prigovaraju koliko se krumpira tijekom guljenja bacilo

CHEF PAŽANIN: Nisam od onih ljudi koji prigovaraju koliko se krumpira tijekom guljenja bacilo

'Krumpir treba lipo njegovati kao i svaku namirnicu'

Omiljeni TV chef, kojeg pratimo od ponedjeljka do četvrtka u showu 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' ima i svoju emisiju koju od četvrtka možete gledati na RTLplayju.

U ovoj epizodi 'Guštan... S Ivanom Pažaninom' mogli smo vidjeti kako priprema ribu u sol te blitvu s krumpirom. Tijekom pripreme priloga Ivan je otkrio kako mu guljenje krumpira nakon svih ovih godina nije mrsko.

'Ovako kad gulim krumpir sitim se uvik koliko sam se krumpira nagulio u životu i nikad mi nije mrsko. Obuzme mi mozak, uživam', rekao je te dodao kako nije od onih ljudi koji prigovaraju koliko se krumpira tijekom guljenja bacilo. 'Krumpir treba lipo njegovati kao i svaku namirnicu', objasnio je. 

Vaša reakcija na temu