Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Chef Roko Puče preuzima poznati kaštelanski objekt, najavljuje svoj projekt života

Chef Roko Puče preuzima poznati kaštelanski objekt, najavljuje svoj projekt života

Bogatija ponuda, novo ime i drugačiji koncept

Roko Puče preuzima kaštelanski salon za evente Mr & Mrs. Poznati chef nam je potvrdio da je ušao u dugoročni najam ovog objekta kojemu namjerava udahnuti novu energiju. Kako se radi o zakupu na rok duži od desetljeća, može se reći da je ovo Pučin projekt života. Ugostiteljski objekt u Kaštel Sućurcu doživjet će promjene, kako u ponudi, tako i u interijeru. 

Puče nam je otkrio da je već počeo s preuređenjem i da će vodeni paneli dominirati prostorom, a samo u osvjetljenje ulaže 40 tisuća eura, ali konačni izgled će posebno predstaviti. 

- Nećemo se samo baviti proslavama tipa vjenčanja, krštenja, pričesti i sličnima, nego ćemo organizirati i koncerte. U pregovorima smo s poznatim estradnim imenima, a nudit ćemo večere uz nastupe izvođača, bit će to gastro-glazbeni događaji na najvišoj razini - rekao nam je Puče, najavivši da će nuditi i stvari koje do sada nisu viđene na dalmatinskom području.

Ovaj splitski kuhar široj javnosti je postao poznat po 'zlatnoj groznici' koju je izazvao u restoranu Coccolo. Taj trogirski restoran pohodile su brojne zvijezde, a slavni nizozemski MMA borac Alistair Overeem redovito je uživao u Pučinim biftecima omotanim u zlatne listiće. Lansirao je Coccolo među elitne restorane, a sada će svu energiju usmjeriti u kaštelanski objekt koji želi rebrendirati, očekuje se i promjena imena. Važno je istaknuti i da će on osobno kuhati, neće imati samo ulogu menadžera.

- Prostor i pozicija su odlični, parkiralište je veliko, a uz iskustvo koje će donijeti moj tim, uvjeren sam da ćemo postati najbolji izbor za zabavu na području cijele županije - poručio je Puče. 

Naveo je i da će s partnerima nuditi i sve usluge vezane za vjenčanje, ne samo salu i jelo, već i glazbu, fotografiranje, snimanje videa, najam limuzine, izradu posjetnica, odijela, vjenčanice, zlatara, dekoriranje i ostalo, a sve po principu da će mladenci ostvariti značajne popuste. Za kraj dodajmo da Puče već zaprima rezervacije na 095 887 3122, a za one koji prvi nazovu priprema i dar iznenađenja.

Vaša reakcija na temu