Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Chef Tonči Puljić otvara vrata Parka prijateljima dobre kuhinje
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Chef Tonči Puljić otvara vrata Parka prijateljima dobre kuhinje

Za event 'Hotel park i prijatelji' tražit će se karta više

Chef Tonči Puljić otvara vrata restorana prijateljima hotela Park i dobre kuhinje. Restoran Split 1921 poznato je mjesto okupljanja za obiteljske i poslovne ručkove, razne proslave i tradicionalnu tatarsku srijedu. Uhodana kulinarska ekipa nudi pravi užitak za nepce, a atmosfera Parka svaki događaj zaokruži u prekrasnu cjelinu.

Tonči Puljić nudi savršenu kombinaciju tradicionalnog i modernog. Originalni tanjuri pripremljeni su od sezonskih namirnica, a najveća se kvaliteta prepoznaje u tome da se oko stola Parkovog restorana okupljaju obitelji za blagdane. 

Hotel Park i prijatelji događaj je koji započinje 29. veljače – gastro gostovanje za koje će chef Tonči otvoriti vrata restorana i ugostiti prijatelje Parka. Popis chefova pravi je prikaz kuhinje iz cijele Hrvatske pa i šire, a svako će iskustvo biti upotpunjeno odabirom vrhunskih vina. 


Prvi je na popisu poznatih chefova Braco Sanjin, virtuoz dalmatinske kuhinje i nagrađivani sudionik kulinarskih natjecanja u zemlji i inozemstvu. Njegova će jela upotpuniti vina Grabovac vinarije, a uživanje će biti servirano u 5 sljedova. 

Nakon Brace Sanjina i dalmatinskih jela slijedi gostovanje chefa na čije je tradicionalne tanjure utjecala talijansko-francuska kuhinja. Park je uvijek bio mjesto okupljanja u gradu Splitu, a eventom Hotel Park i prijatelji zasigurno je nastavio sezonu događaja za koje će se tražiti karta više. 

Vaša reakcija na temu