Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
CHEVAP HOUSE Popularni restoran u Podstrani slavi 2. rođendan
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

CHEVAP HOUSE Popularni restoran u Podstrani slavi 2. rođendan

Vodimo te u slavljenički restoran, osvoji ručak/večeru za dvoje

Najpopularniji ćevapi u Hrvata zasigurno su oni s potpisom restorana Chevap by chef Duje Pisac! Dokazuje to velika potražnja gostiju diljem Hrvatske, zbog čega se Chevap morao proširiti. Nekad popularna splitska butik ćevabdžinica smještena u centru Joker, prerasla je u lanac restorana, a sve zahvaljujući otvorenju na novim lokacijama. Prva lokacija bila je Chevap House u Podstrani, a upravo taj restoran danas slavi drugi rođendan. Gosti ga rado posjećuju jer tamo, osim u sočnim ćevapima, mogu uživati i u drugim specijalitetima kuće, a sve što chef Pisac doda u jelovnik vrlo brzo pokupi ovacije. 

- Otprilike 70 posto naših gostiju su stalni gosti, a kako se oni ne bi zasitili ponude, nastojim svakih mjesec ili dva iznenaditi goste, uvrstivši novo jelo na jelovnik. To jelo mora biti barem 15 posto bolje od prethodnog koje je gost probao, kako bi se postigao taj efekt iznenađenja i izvrsnosti okusa - otkrio je poznati splitski chef.

Upravo 90 posto jelovnika Chevapa i Chevap Housea čine ćevapi, koje podjednako vole i domaći i strani gosti. Popularne ćevape chef Duje Pisac podignuo je na višu razinu svojim jedinstvenim prezentacijskim i gastro pristupom. U izradi ćevapa poznati chef koristi specijalnu smjesu od vrhunskog 100 posto junećeg mesa te najkvalitetnije dodatke poput makedonskog ajvara, somuna iz Vakufa i kajmaka s Vlašića.

- Tajna naših ćevapa je ta da ih pripremamo isključivo od mesa i cvita paške soli. Također, pred goste uvijek dolaze svježe pečeni. Ćevape nikada ne pečemo unaprijed pa ih kasnije podgrijavamo, već u trenutku kad je gost naručio. A najvažnije od svega je to da su naši ćevapi uvijek pečeni medium, baš kao steak - rekao je chef, čiji se ćevapi mogu pohvaliti i HALAL certifikatom koji jamči sigurnost kvalitete.

Chevap barovi proširili su se i izvan granica Splita, a možete ih pronaći u Sinju, Omišu, Zagrebu i Ljubaljani. Mi te vodimo u slavljenički restoran Chevap House u Podstarni, baci oko na naše društvene mreže te osvoji ručak/večeru za dvoje.

Vaša reakcija na temu