Nedostaje vam onaj predivan i karakterističan miris dimljenja? Od ovoga ponedjeljka ponovno uživajte u gurmanskim delicijama naših grill majstora - poručili su iz Chops Grill Steak & Seafood restorana.
Omiljena gastronomska disciplina 'roštilj' tema je o kojoj se može pričati danima.
- Ne zna se kad smo počeli s roštiljanjem. Neki kažu da je to bilo prije 1,4 mil. godina, spiljski čovjek je navodno dimio meso. Drugi kažu da se roštiljanje kao takvo pojavilo prije 6.000 godina. Čini se da će točan odgovor ostati tajna, no zahvalni smo onima koji su prvi počeli i svima koji su tradiciju nastavili! Podarite si radost izlaska i roštilja, malenog društvenog događaja prepunog zabave, druženja i fuzije omiljenih okusa od ovog ponedjeljka ponovno u Vašem #ChopsGrill Steak & Seafood restoranu... Info i rezervacije na 091 365 0000 ili na info@chops-grill.com - dodali su.