Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
CINEPLEXX: Ulaznice od 18 kuna i besplatan sladoled
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

CINEPLEXX: Ulaznice od 18 kuna i besplatan sladoled

Donosimo popis svih filmskih hitova koji vas čekaju ove srijede

Osvježite tjedan pravom avanturom – bar pred filmskim platnom! Naime, 25. kolovoza na rasporedu je Super srijeda u Cineplexxu City Center one Split, što znači da vas najnoviji filmski hitovi čekaju po cijeni od 18 kuna. A da sredina tjedna bude još slađa, pobrinut će se besplatan sladoled u Cukarinu

Ako niste sigurni što odabrati, donosimo preporuke s kojima jednostavno ne možete pogriješiti.

Prvi na redu je Odred otpisanih: nova misija, drugi nastavak uzbudljive avanture. Ovog puta omiljeni negativci smješteni su na neprijateljski otok Corto Maltese koji je prepun prijetnji – a kako će se tamo snaći i hoće li se izvući živi, saznat ćete pogledate li ovaj film.

Ljubitelji napetih scena svakako trebaju baciti pogled na Escape Room 2: bez izlaza, drugi nastavak velikog kino hita koji je prestravio publiku diljem svijeta. Naime, izazovi s kojima se novih šestero igrača susreću zaledit će vam krv u žilama. A isto bi mogao učiniti fantastični horror Kuća noćnih mora, čija radnja prati Beth koja nakon muževe smrti ostaje živjeti sama u domu na jezeru. No, uskoro kreću uznemirujuće vizije kojima je hrabro odlučila stati na kraj.

Najmlađi pak mogu uživati u novoj avanturi omiljenih Psića u ophodnji koja nas ovog puta vodi čak do Adventure Cityja, dok će oni malo stariji odabrati Space Jam: nova legenda, s odličnim LeBronom i nediscipliniranom ekipom Looney Toonesa.

Provjerite popis svih filmskih hitova koji vas čekaju ove srijede u Cineplexxu te razveselite sebe i svoje najdraže! 

Vaša reakcija na temu