Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Cineplexx časti ulaznicama od 15 kuna
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Cineplexx časti ulaznicama od 15 kuna

U neodoljivu ponudu uključene su 3D projekcije, MX4D projekcije, Love Box, Luxury sjedala, VIP sjedala...

Srijedu, 18. svibnja, rezervirajte za filmsku proslavu! Naime, Cineplexx City Center one slavi rođendan, a spremna je proslava koju ne smijete propustiti. U najnovijim filmskim hitovima uživajte po cijeni od samo 15 kuna, a nakon toga se, u slavljeničkom duhu, zasladite donutom iz omiljenog Bobisa. U ovu neodoljivu ponudu uključene su 3D projekcije, MX4D projekcije, Love Box, Luxury sjedala, VIP sjedala, ali i dodatci za duljinu filma. 

Na vama je samo da odaberite želite li proslavu pamtiti po uzbudljivim akcijskim scenama, romantičnim komedijama, emotivnim dramama ili pak animiranim avanturama, te naravno, okupiti prijatelje koji će se s vama zabaviti.

I zato, ne čekajte! Provjerite popis filmova, požurite kupiti ulaznice online ili na blagajni kina te osigurajte svoje mjesto na ovoj sjajnoj rođendanskoj proslavi. Neka ova srijeda bude za pamćenje!

Vaša reakcija na temu