Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Cineplexx nagrađuje: osvojite kinoulaznice za film po izboru!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Cineplexx nagrađuje: osvojite kinoulaznice za film po izboru!

Prikazuju se hitovi Godzilla vs Kong, Mortal Kombat, Tom & Jerry, Još jedna runda...

Dodajte svakodnevici malo filmskog uzbuđenja! Zavirite na Facebook stranicu Dalmatinskog portala do 16. travnja i okušajte sreću u nagradnom natječaju jer možda baš vi osvojite odličnu nagradu: dvije kinoulaznice za film po želji u Cineplexxu City Center one Split.

Dodatna motivacija vam sigurno ne treba, ali bez obzira na to izdvajamo filmske naslove kojima jednostavno nećete moći odoljeti. Ljubitelji akcije uživat će u sukobu najvećih filmskih čudovišta koji se čeka još od 1962. godine: Godzilla vs Kong, a maštu će svakako zagolicati i hit Mortal Kombat.

Akcijska drama Nobody savršen je izbor za obožavatelje kriminalističkih filmova u kojima će gledatelji pred velikim platnom imati priliku pratiti mračan put osvete, a još dva sjajna filmska naslova jednostavno ne smijete propustiti. Prvi od njih je Zemlja nomada, nevjerojatna drama  koja ima čak šest nominacija za Oscar, a čija radnja prati šezdesetogodišnju Fern iz Nevade koja se, nakon što je ostala bez posla, snalazi kako zna i umije. Drugi u nizu je Još jedna runda, film nominiran za Zlatni globus 2021. u kategoriji za najbolji strani film - a koji s dozom humora tematizira alkohol i posljedice koje on sa sobom nosi.

Naposljetku, vodite li sa sobom najmlađe, odličan izbor bit će Raya i posljednji zmaj ili pak dobro poznati duo Tom & Jerry.

Izbor je samo na vama - okušajte sreću u nagradnom natječaju ili rezervirajte svoje ulaznice odmah na Cineplexx.hr i tjednu dajte novu dimenziju. Vidimo se!

Vaša reakcija na temu