Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
City Center one nagrađuje: opremite svoje školarce i preuzmite poklone
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

City Center one nagrađuje: opremite svoje školarce i preuzmite poklone

Posjetitelje očekuju i posebni pokloni

Početak rujna za svakog roditelja znači samo jedno: pripremu za novu školsku godinu. Dok mališani s nestrpljenjem prave popise školskog pribora, odjeće i obuće kojima će se njihovi vršnjaci diviti, roditelji mogu odahnuti: u City Centeru one čekaju vas uvjerljivo najbolje cijene uz koje priprema za nove školske izazove postaje jednostavnija nego ikada prije. Osim sjajnih Back2School popusta, ove srijede na rasporedu je i omiljena Žuta srijeda koju jednostavno ne smijete propustiti.

A najbolje od svega - posjetitelje očekuju i posebni pokloni. Naime, svakog dana u periodu od 1. do 5. rujna, sedam će sretnika s računima u zbrojenom iznosu od 2.000 kuna tijekom Happy Houra imati priliku na Mjestu za informacije preuzeti tablet Lenovo Tab M10. A kada je na rasporedu Happy Hour, bit će objavljeno svako jutro, od 1. do 5. rujna, točno u 9 sati na web stranici City Centera one te na dvije lokacije u samom City Centeru one.

No, to nije sve! Baš svaka kupnja iznad 100 kuna će u periodu od 1. do 12. rujna biti nagrađena, pa će tako posjetitelji uživati u raznolikim poklonima: za potrošenih 100 kuna, zasladit ćete se Cityladom, dok vas za potrošenih 200 kuna čeka City platnena torba. Potrošenih 400 kuna vam donosi voucher za kavu, a pređu li vaši računi iznos od 600 kuna, na poklon dobivate voucher za kolač ili sladoled, dok vas za potrošenih 800 kuna čeka voucher za kinoulaznicu u Cineplexxu te voucher za kokice.

Svratite u svoj City Center one, pripremite mališane za nove školske izazove i ne zaboravite preuzeti svoj poklon. Vidimo se!

*Nagrade se preuzimaju na Mjestu za informacije u City Centeru one. Računi se zbrajaju, a pogodnost se odnosi na sve račune iz trgovina City Centera one za period od 1. do 12. rujna. Pogodnosti se odnose na naznačeni period ili do isteka zaliha, a jedna osoba može preuzeti jedan poklon.


Vaša reakcija na temu