Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
CITY CENTER ONE Uživajte u najvećem auto moto salonu u Dalmaciji
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

CITY CENTER ONE Uživajte u najvećem auto moto salonu u Dalmaciji

Sve do nedjelje, 16. travnja

Ljubitelji automobila, pozor! Sve do nedjelje, 16. travnja u City Centeru one imate priliku uživati u najnovijim i najuspješnijim modelima brojnih izlagača.

Naime, u suradnji sa Slobodnom Dalmacijom, omiljeni splitski shopping centar već 12. godinu za redom ugostit će Auto moto salon, najveći takve vrste u Dalmaciji, a koji će posjetiteljima na jednom mjestu – i to sasvim besplatno, ponuditi sve novitete iz auto i moto industrije. 

Na popisu izlagača ove godine nalaze se Mazda, Kia, Toyota, Mercedes, Renault, Dacia, Suzuki i Volvo, koji će s gotovo 30 modela automobila zagolicati maštu posjetitelja. Među njima će biti i Mercedesov premium model EQS, potpuno električna limuzina iz serije Mercedes-EQ, koja se temelji na modularnoj arhitekturi za luksuzna i poslovna električna vozila. A da ljubitelji vožnje na dva kotača ne ostanu zakinuti, na drugom katu centra čeka ih čak 8 motocikala koji će mamiti uzdahe.

Zaputite se u City Center one i uživajte u pogledu na limene ljubimce koje nemate priliku vidjeti svaki dan.   

Vaša reakcija na temu