Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
City Pazar: Na korak do zdravijeg života
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

City Pazar: Na korak do zdravijeg života

Friške i birane namirnice zdravlju će dati novu dimenziju

Zdrave odluke počinju na City Pazaru! Još kad se tome doda da su one i poprilično ukusne - onda znate da u ponudu ovog pazara morate zaviriti čim prije. 

Za početak, svratite do prodajnog mjesta Mr. Green gdje vas baš svakog dana čeka velik izbor svježeg voća i povrća, ali i orašastih plodova, žitarica, brašna, tjestenine, ulja te najfinijih sokova, džemova i marmelada. A sve je to djelo 50-ak hrvatskih OPG-ovaca koji se iz dana u dan trude svježe namirnice dostaviti ravno do vas.


Obavezno svratite i do Bokuna svega, prodajnog mjesta idealnog za one koji bi se počastili, ali još ni sami nisu sigurni čime. Naći će se ponešto za svakoga: med, marmelada i čokolada zasladit će I najgorči dan, slatko vino opit će vaše okusne pupoljke, a suhomesnati proizvodi razmaziti i najizbirljivije nepce. Najbolje od svega je što ćete ovdje pronaći i odlične poklone za svoje prijatelje gurmane: maslinovo ulje dostupno je na decilitre, a suhomesnati proizvodi na vaš stol mogu doći kao već unaprijed aranžirana plata. Ma, krije se tu još svašta: prirodna kozmetika, vrhunski poklon paketi... Ali u jedno smo sigurni - jednostavnije je da sami svratite do ovog prodajnog mjesta. 


A jeste li znali da se upravo na City Pazaru krije najmedenija ponuda u gradu? Prodajno mjesto OPG Križan očarat će vas svojom ponudom finog meda, ali i propolisa, peludi i matične mliječi - a vaš imunitet će biti zahvalan, osobito u ovom izazovnom vremenu.

Stoga, neka se ovih dana na vašem pjatu nađu friške i birane namirnice uz koje ćete zdravlju dati novu dimenziju. Ukoliko ih još iskombinirate prema receptima koji stižu ravno sa City Pazara, shvatit ćete kako zdravo ne mora biti i monotono. Dobar tek! 

Vaša reakcija na temu