Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
City Pazar: Najslađa ponuda u gradu
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

City Pazar: Najslađa ponuda u gradu

Imotska torta i rafioli, vrgoračke jagode, zdrave sirove slastice, razni voćni sokovi...

Jeste li i vi među onima koji se jednostavno nikada ne odriču slatkoga? Ako je odgovor potvrdan, onda je krajnje vrijeme da se zaputite na City Pazar i razmazite okusne pupoljke najfinijim delicijama.

Za početak, svratite po mjericu-dvije najfinijih jagoda. Naravno, riječ je o onima koje stižu ravno s vrgoračkih polja - a prepoznat ćete ih po intenzivnom okusu i stvarno sjajnom izgledu. Ne zaboravite da samo šest jagoda srednje veličine dnevno zadovoljava potrebu za vitaminom C, zato uz ove omiljene bobice aktivno poradite na svome imunitetu.

Ma zapravo, voće je uvijek sjajan odabir - bez obzira odlučite li ga pojesti ili pak popiti u formi super ukusnog soka. Zato zavirite u ponudu prodajnog mjesta Zdravo i kvalitetno Frutarija gdje vas čekaju sokovi od jabuke, kruške, mrkve, cikle i mandarina, ali i uvjerljivo najveći izbor jabuka u gradu. Jer dobro je poznata ona stara izreka: jedna jabuka na dan doktora tjera van.

A kada ste na najdražem pazaru u gradu, priliku dajte i nekonvencionalnom izboru deserta. Jer zdravije varijante očarat će vas u trenu, a nećete imati osjećaj da ste 'prekršili' dijetu. Odličan izbor bit će Zdrawo Slastice, slatki zalogajčići koji ruše baš sve stereotipe. Riječ je o sirovim i zdravim proizvodima bez rafiniranih dodataka poput šećera, glutena ili namirnica životinjskog podrijetla. Ipak, njihov je okus nestvarno dobar, a nutritivno su izrazito bogati. Ne obrađuju se termički, stoga su u njima očuvani vitamini, minerali i enzimi prijeko potrebni ljudskom organizmu.

I za kraj, ne zaboravite da je ono što su 'naše bake spravljale' uvijek dobra vodilja kod izbora jela. Znaju to i u Dujmexu, u čijoj vas ponudi čekaju Imotska torta i Imotski rafioli, svojevrsni klasici koji stižu ravno iz Imotske krajine. Ma iskreno, tko bi im odolio?

Sreća je u malim stvarima, zato svratite na City Pazar i zasladite dan sebi i najmilijima. Vidimo se!

Vaša reakcija na temu