Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
CITY PAZAR: Nova sezona počinje na stolu
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

CITY PAZAR: Nova sezona počinje na stolu

Ugodna atmosfera bez kiše i vjetra posebno dobiva na značaju u ovom dijelu godine

Jesen sa sobom nosi hladnije vrijeme i kišne dane, ali i nešto što nam mami osmijeh na lice: šarenilo na stolu! Naime, ponuda voća i povrća upravo na jesen očarava. A ako ste u potrazi za domaćim namirnicama, obavezno zavirite na City Pazar jer nigdje u gradu nećete naći tako bogatu ponudu. A ugodna atmosfera bez kiše i vjetra posebno dobiva na značaju u ovom dijelu godine.

Već prilikom idućeg posjeta City Centeru one svratite do omiljenog pazara i potražite sezonske namirnice koje ravno s polja stižu na vaš stol. Provjerite uvijek bogatu ponudu na prodajnim mjestima Zdravo i kvalitetno frutarija, Mr. Green te OPG Anđelić i odaberite namirnice bogate vitaminima koji su prijeko potrebni kako biste ojačali imunitet i bolje se nosili s nadolazećom zimom. A dodate li tome i medene proizvode s OPG Križan, jači imunitet je zagarantiran.

Vidimo se na City Pazaru! 

Vaša reakcija na temu