COMEDY FORTRESS FESTIVAL: Svjetski poznati komičari stižu na Sveti Mihovil

COMEDY FORTRESS FESTIVAL: Svjetski poznati komičari stižu na Sveti Mihovil

Tri dana smijeha, kreativnog duha i pozitivne energije u Šibeniku

Comedy fortress festival trodnevni je međunarodni festival komedije koji će se od 12. do 14. srpnja 2019. po prvi put održati na tvrđavi Sv. Mihovila u Šibeniku.

Radi se o jedinstvenom festivalu takve vrste u Hrvatskoj! Sv. Mihovil tih će dana postati prvom europskom utvrdom smijeha, kreativnog duha i pozitivne energije. Festival će okupiti neka od najvećih i najtraženijih imena svjetske stand up scene današnjice.

Uz organizatore, Aquarius Records i program London Calling Comedy, u  odabiru programa sudjeluje i ugledno kazalište komedije  Soho Theatre iz Londona. 

'Headliner' festivala je veliki Dylan Moran (Black Books, Shaun of the Dead) koji na jadransku obalu donosi novi show, Doctor Cosmos. Festival će upotpuniti njegov irski kolega, Jimeoin, koji trenutno živi u Australiji i koji će pobjeći od melburnške zime i stati u Šibeniku kako bi vas nasmijao na samom početku svojih europskih nastupa.

Iz londonskog SOHO Theatrea dolaze Shappi Khorsandi (Live at the Apollo, 8 Out of 10 Cats), Nish Kumar (The Mash Report) i pobjednica prošlogodišnjeg edinburškog Fringe Festivala Rose Matafeo (Funny Girls). Njima će se pridružiti ruska komičarka koja je prošle godine u Edinburghu nominirana nagradu za najboljeg novog izvođača, Olga Koch i Novozelanđanin Javier Jarquin poznatiji po svom popularnom comedy showu s igraćim kartama – Card Ninja, a tu je i komičar Kai Humphries koji je u Hrvatskoj nastupao već nekoliko puta. Također, tu su i jake regionalne snage - Međimurac Vlatko Štampar i Nikola Silić iz Beograda.

Svi programi izvode se na engleskom jeziku, a trodnevne festivalske ulaznice mogu se kupiti već sada po cijeni od 400 kuna. 


Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(41410, "");
Pregledaj komentare