Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
CORA: Split dobio novi hotel, 'rooftop bar' bi mogao postati novo hit mjesto za kavu ili večernji izlazak
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

CORA: Split dobio novi hotel, 'rooftop bar' bi mogao postati novo hit mjesto za kavu ili večernji izlazak

'Na terasi uvijek osvježava ugodni povjetarac'

Turistička ponuda Splita bogatija je za novi suvremeni obiteljski hotel s 34 sobe. Cora Hotel smješten je na mjestu nekadašnjeg Obrtničkog doma (Put Supavla 39), odmah nasuprot trgovačkog centra Joker, sa sjeverne strane. Hotel je u protekle dvije godine doživio temeljitu renovaciju te otvorio svoja vrata gostima krajem lipnja. Nedugo zatim otvaraju i svoju ljetnu terasu na vrhu objekta - Cora Caffe. Splićanima je ova terasa ili 'rooftop bar' sigurno najzanimljivija značajka hotela jer je dostupna svima, a ne samo gostima koji odsjedaju u Cori.

- Nakon što izaberete kružiće za svog limenog ljubimca na hotelskom parkingu zanimljivo izvedenom prema ideji dizajnera Damira Gamulina iz studija Organizirano Oblikovanje, uputite se put panoramskog lifta s istočne strane zgrade koji vodi direkt na vrh, bez potrebe da ulazite u sam hotel - naveli su iz Cora Hotela.

Cora Caffe je jednostavno i elegantno uređen, a kombinacija neutralnih boja i prozračnih materijala ima za cilj pružiti gostima opuštajuću lounge atmosferu. Posjetitelji rooftop bara mogu uživati u raznolikoj ponudi napitaka, pića s potpisom te pogledu na vizure grada, a unatoč nesnosnim ljetnim temperaturama, na terasi uvijek osvježava ugodni povjetarac. Terasa Cora Caffea mogla bi postati omiljeno mjesto za kavu, ali i za večernji izlazak onima koji žele pobjeći od gradske gužve.

- Čaša dobrog vina, osvježavajući koktel ili odlična kava po povoljnim cijenama iz ponude Cora Caffea svakako doprinosi konstataciji da su Splićani dobili novo mjesto za ugodno druženje u opuštenoj atmosferi - provjerite i sami! - zaključili su.

Vaša reakcija na temu