Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook Craft pivovara TapB slavi 5. rođendan, goste časte koncertom i poklonima

Craft pivovara TapB slavi 5. rođendan, goste časte koncertom i poklonima

U ponedjeljak od 19.30 sati

Craft pivovara TapB, jedna od tri craft pivovare u Splitu, u ponedjeljak 10. travnja, od 19.30 slavi 5 godina postojanja. 

Pivovara je osnovana nešto ranije, ali je već punih 5 godina u punom pogonu proizvodnje vrhunskog piva od vrhunskih sastojaka bez aditiva.

TapB se etablirao u Splitu i okolici sa svojim najpoznatijim i najprodavanijim pivom, a to je Trapula American Pale Ale, svima poznati brend i rado pijeno pivo u Splitu.

TapB osim proizvodnje piva, ima i svoj brewpub koji isto slavi 5 godina postojanja i u kojem se može probati, sad već pozamašnu kolekciju od čak 11 vrsta craft piva proizvedenih u proizvodnji koja se vidi kroz veliko staklo iza šanka.

TapB povodom svojim 5 godina časti posjetitelje koncertom Ad hoc acoustic blues duom, povodom jubilarne godišnjice izbacuje svoje najjače i najzahmeljenije pivo do sad, pravu bombu, DIšPET, dvostruko suho hmeljenu duplu IPAu, s čak 7.5% alkohola  i čak 5 vrsta aromatičnog američkog hmelja. Svi posjetitelji u ponedjeljak ulaze u bubanj za veliku nagradnu igru uz bogate nagrade.

Posebno za čitatelje. Dalmatinskog portala su pripremili giveaway, mix karton TapB pivskih uradaka, a detalje doznajte na našoj FB stranici.

Vaša reakcija na temu