Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Croatia Boat Show u Splitu prava je prilika da upoznate hit proizvod za sezonu 2022. - iMatJet®!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Croatia Boat Show u Splitu prava je prilika da upoznate hit proizvod za sezonu 2022. - iMatJet®!

Kombinacija visokotehnološkog sportskog gadgeta i proizvoda za opuštanje

Međunarodni sajam nautike, Croatia Boat Show, koji se od 26. do 30. travnja održava u Splitu nautički je događaj godine, a u svom 22. izdanju donosi najzanimljiviji postav do sada. Posjetitelje posebno veseli vijest da će na splitskoj Rivi imati priliku upoznati proizvod koji je u prošloj sezoni oduševio iznajmljivače i brojne turiste željne novih sadržaja za zabavu na moru - iMatJet®.

iMatJet® je jedinstven proizvod u svijetu nautike - predstavlja kombinaciju visokotehnološkog sportskog gadgeta i proizvoda za opuštanje u kojem će uživati i najveći hedonisti. Ovaj vodeni madrac s elektromotorom snage 500 vata patentirao je njemački poduzetnik hrvatskih korijena, a premijerno je predstavljen na Boat Showu u Düsseldorfu. Radi se o proizvodu koji donosi tehnološke, ali i inovacije u poslovnom modelu, zbog čega podjednako oduševljava krajnje korisnike te poduzetnike u industriji vodene zabave.

Potpuno nova razina odmora na moru!


Najveća prednost iMatJeta®, kada je riječ o krajnjim korisnicima, su sigurnost, nenadmašna udobnost i jednostavnost korištenja. Ovaj vodeni madrac udoban je poput luksuzne ležaljke i potpuno stabilan – gotovo ga je nemoguće prevrnuti. Dolazi s posebno konstruiranom pumpom uz koju se puni u nekoliko minuta, a elektromotorom upravljate iz udobnosti ležaljke – daljinskim upravljačem.

Hedonizam i održivost kao pokretač novih tehnologija


Za razliku od jet skija, iMatJet® pokreće elektromotor, što ga čini ekološki održivim, a pri osmišljavanju proizvoda, jedna od glavnih zadaća bila je finalni proizvod činiti funkcionalnim i izdržljivim. Radeći na razvoju samog iMatJeta®, inženjeri su simultano razvijali i potpuno nove tehnologije, pa su baterije, elektromotor, daljinski upravljač i visokotlačna zračna pumpa posebno proizvedeni kako bi iMatJet® bio siguran, brz te jednostavan za korištenje i transportiranje. 

iMatJet® nadopunjava ponudu i privlači nove mušterije!


Osim tehnoloških inovacija, prvi svjetski vodeni madrac na elektropogon donosi i poslovne inovacije. Brojni iznajmljivači prepoznali su vrijednost ovog proizvoda jer predstavlja nadopunu ponude iznajmljivanja plovila, jet skija, pedalina. Uvrštavanjem iMatJet® u ponudu, poduzetnici imaju priliku ponuditi potpuno nov proizvod i iskustvo odmora na moru. Osim kupnje, poslovni model se temelji i na razvijanju partnerstva sa zainteresiranim koncesionarima i hotelijerima što omogućava brz povrat investicije.

S obzirom na broj turista koji u našu zemlju dolaze ove predsezone, izgledno je da će ljeto 2022. obarati rekorde posjećenosti, pa je sada pravo vrijeme za planiranje ponude

Ako i vi očekujete uspješnu sezonu i razmišljate o najboljem načinu da se istaknete pred konkurencijom, na ovogodišnjem Croatia Boat Showu potražite iMatJet®otkrijte mogućnosti koje vam nudi prvi svjetski vodeni madrac na elektropogon.


iMatJet® će svoj proizvod predstavljati od 26. do 30. travnja na splitskoj Rivi, a u petak 29. travnja možete posjetiti i poseban iMatJet® događaj na kojem ćete iz prve ruke saznati baš sve o tehnologiji koja stoji iza ovog jedinstvenog proizvoda

Vaša reakcija na temu