Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Info zona CRTANJE ZATVORENIH OČIJU Kreirajte svoj prvi fraktalni crtež u Zoni

CRTANJE ZATVORENIH OČIJU Kreirajte svoj prvi fraktalni crtež u Zoni

Sudjelovanje je besplatno

U utorak, 15. listopada, u 18 sati u splitskoj Zoni održat će se radionica fraktalnog crtanja. 

Sudionici će se upoznati s ovom zanimljivom tehnikom crtanja i kreirati svoj prvi fraktalni crtež. Također, informirat će se o primjeni tehnike fraktalnog crtanja u području psihofizičkog zdravlja.

'Fraktalna metoda analitičke dijagnostike, prognoziranja i korekcije čovjekovog stanja zahvaća područje neuroznanosti, psihologije i umjetnosti te se može primjenjivati pri dijagnosticiranju psihofizičkog zdravlja. Nikakvo znanje ili crtačko predznanje nije potrebno, metoda je jednostavna i pristupačna svima bez obzira na dob, likovnu pismenost i iskustvo. 

Crtajući zatvorenih očiju dopiremo do podataka skrivenih u dubinama naše podsvijesti pa ova radionica može biti početak uzbudljivog putovanja kroz svijet umjetnosti i otkrivanja sebe. Pridružite nam se na uvodnoj radionici', poziva Žana Bajić, likovna umjetnica, praktičarka MFC-a s certifikatom trećeg stupnja.

Sudjelovanje je besplatno. Zbog kvalitete rada radit će se u maloj grupi pa je potrebna rezervacija mjesta preko prijavnice dostupne na klubzona.net

Vaša reakcija na temu