Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Crvena jabuka u Baraci u petak, ulaz je besplatan

Crvena jabuka u Baraci u petak, ulaz je besplatan

Strogo je ograničen broj ljudi, a uz koncert možete uživati u večeri u tri slijeda

Legendarni Žera i Crvena jabuka dolaze u splitski hram rock glazbe, Baraku. Nakon odličnog koncerta Alena Islamovića, ovo je drugi od četiri velika koncerta u sklopu ljetne sezone koji će se održati u Baraci, koja je sad povećala svoj kapacitet za duplo. Iako vlada ogroman interes za koncert organizatori poručuju da će se broj gostiju strogo ograničiti kako bi svim prisutnima osigurali ugodniji boravak te bolju zabavu i doživljaj samog koncerta. Dakle neće biti 'čovjek na čovjeku' kako to inače bude kad dolaze ovakvi izvođači. Preporučujemo da što prije rezervirate svoj stol jer mjesta ima sve manje, savjetuju organizatori.

- Za najbolji doživljaj koncerta preporučujemo vam da rezervirate svoj stol, pa tako možete birati između dva različita menija u tri neodoljiva slijeda za 200 i 250 kn po osobi. Sva jela su iz novog jelovnika kojeg je za Baraku osmislio jedan od najpoznatijih chefova Hrvoje Zirojević. Tako ćete uz rezervaciju stola dobiti potrebnu udobnost  te posebno iskustvo i doživljaj koncerta, a osim toga servirat će vam se neke od najukusnijih komada mesa poput T-bone steaka & Tomahawka. Više informacija o menijima i rezervacijama možete doznati na naš kontakt telefon: 095 222 9091 - poručuju iz Barake.

Moguće je napraviti rezervaciju i za 'vanjski' dio Barake, no nije uvjetovano uzimanje menija. 

- U Baraci nema predaha pa vas već u subotu očekuju TWINS ROCK koji će vas ostaviti bez teksta s obradama rock hitova. Mick Jagger, David Bowie, Iggy Pop, Lou Reed & Jim Morrison na istom koncertu? Uz ovaj četveročlani bend sve je moguće. Istaknuti članovi benda su Srđan Jug aka. Mick Jagger (legenda splitske progressive rock scene) & Robert Krkač koji je poznatiji kao Rocky Roby. O njegovim vještinama najbolje svjedoči nagrada Fendera za najboljeg električnog gitaristu u 2015. godini. Bio je član dva megapopularna benda Film i Drugi način, a najpoznatiji je po pjesmi 'Srce na cesti', zbog koje ga i dan danas prepoznaju na ulici - dodaju iz Barake.

Novi meni možete pogledati na www.baraka.hr, a za sve goste je osiguran besplatni parking koji se nalazi iza Barake, kraj hotela Time.

- Svi koji volite dobar provod i cijenite vrhunsku glazbu vidimo se za vikend u duplo većoj i duplo boljoj Baraci - zaključuju iz ovog splitskog kluba.

Vaša reakcija na temu