Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Josip Kevrić / DKphotography Cvjećarnica ST Flowers: Nudimo idealan omjer dobivenog i uloženog
Sajam vjenčanja Piše: Dalmatinski portal

Cvjećarnica ST Flowers: Nudimo idealan omjer dobivenog i uloženog

Naš moto glasi 'Lakoća odabira - Vaš ST Flowers'. To dovoljno govori...

Tamara Delić, vlasnica cvjećarnica ST Flowers, prije dolaska na nedavno održani sajam vjenčanja Wedding Day u svojoj je bilježnici već imala 60 zapisanih vjenčanja u 2016. godini! A na Wedding Dayu u Spaladium Areni ih je dogovorila još 30!

- Ulažemo ogromni fizički napor kako bismo što bolje odradili ovakve manifestacije. I naravno da se sav taj rad isplati - kazala nam je Tamara Delić na sajmu vjenčanja.

Osim što nudi svoje cvijeće i bukete budućim mladencima, njezini aranžmani su se 'šetali' i modnom pistom na sajmu vjenčanja. Naime, modeli koji su nosili odjeću Glamour Spose u ruci su imali bukete ove splitske cvjećarnice.

- Svim mladencima nudimo uslugu vrhunske kvalitete, a cijena je zaista idealan omjer dobivenog i uloženog. Naš moto glasi 'Lakoća odabira - Vaš ST Flowers'. To dovoljno govori. 

Tvrtka broji pet zaposlenih, a od toga se jedna suradnica nalazi na Hvaru. Usluge vrše na području cijele Hrvatske, a nisu rijetki ni izleti u susjedne države...

Vaša reakcija na temu