Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: dalmatia-quad-adventure DALMATIA QUAD ADVENTURE Doživite nezaboravno iskustvo sa svojom ekipom!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

DALMATIA QUAD ADVENTURE Doživite nezaboravno iskustvo sa svojom ekipom!

'Ture su namijenjene za sve: stare, mlade, iskusne, neiskusne...'

Dalmatia quad adventure nudi organiziranje teambuildinga, proslavu dječjih rođendana, jahanje konja u prirodi, vožnje quadom i druga nezaboravna iskustva. 

Quad turom se obilazi Kozjak duž sedam Kaštela full opremljenim vozilima Segway snarler AT6 L EPS.

- Ture su namijenjene za sve: stare, mlade, iskusne, neiskusne... - poručio je tim Dalmatia quad adventurea.

Osim quadova, tu su i konji...

- Nudimo terenske ture s konjima kao i školu jahanja za ljubitelje konja koji nisu imali priliku do sada susresti se s najplemenitijim životinjama - naveli su.

Kako im se dva-tri sata čini premalo, nude i kombinirane ture kojima osmišljavaju cjelodnevne izlete u prirodi. Opcije su quad vožnja i jahanje konja, zipline ili wake park

Više od riječi ovu avanturu će bolje približiti fotografije i videa na njihovoj Instagram stranici, a za dodatne informacije tu je broj 095 512 4365.

Vaša reakcija na temu