Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DAN GRADA Besplatni koncert Vanne u dvorani Vinko Kandija!

DAN GRADA Besplatni koncert Vanne u dvorani Vinko Kandija!

Zagrebačka pjevačica nastupit će 13. studenog u Trogiru

Vanna će u srijedu, 13. studenog, nastupiti u sportskoj dvorani Vinko Kandija u Trogiru. Koncert se održava povodom blagdana sv. Ivana, a ulaz je besplatan.


- Vanna uskoro objavljuje novi studijski album u izdanju Croatia Recordsa pod nazivom 'Izmiješane boje'. Bit će to njen sedmi samostalni album, uz još nekoliko live albuma i DVD-a s uspješnih koncerata. Po izlasku albuma, Vannu ćete moći uživo slušati na brojnim koncertima diljem Lijepe naše, a svojim vrhunskim vokalom počastit će nas i na svečanom koncertu povodom proslave dana grada. Vidimo se na koncertu! - poručili su iz Turističke zajednice grada Trogira.


Vaša reakcija na temu