Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Dan grada Omiša uz zvijezde s malih ekrana, besplatnu spizu i reviju frizura
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Dan grada Omiša uz zvijezde s malih ekrana, besplatnu spizu i reviju frizura

Na programu su koncert zvijezda iz TV emisija 'A strana', 'Voice' i 'Zvijezde pjevaju', besplatni specijaliteti omiških ugostitelja i revija frizura na nasipu uz Park hrvatskih branitelja

Ponosni grad na ušću Cetine u utorak, 16. svibnja, očekuje velika fešta, koju će nam u večernjim satima 'zakuhati' Omišani na nasipu uz Park hrvatskih branitelja, povodom Dana grada Omiša i blagdana svetoga Ivana Nepomuka. Kulminacija večeri je 'A Live' - koncert zvijezda s malih ekrana koje godinama gledamo u TV emisijama, kao što su 'A strana', 'The Voice' i 'Zvijezde pjevaju', a uoči kojega će se poznati omiški ugostitelji i frizeri pobrinuti za besplatni gastronomski užitak i popularnu reviju frizura uz DJ nastup.

16. svibnja svi putevi vode u Omiš

Omišani su se ove godine zaista potrudili iskazati svoju zahvalnost gradu, tako da bogati program kreće već od 8 sati, kada će se pored središnjeg križa na gradskom groblju Vrisovci položiti vijenci u spomen na sve poginule za domovinu, a pola sata kasnije u Parku hrvatskih branitelja odat će se počast poginulim hrvatskim braniteljima. 

Nakon svečane sjednice Gradskog vijeća grada Omiša, na kojoj će se dodijeliti javna priznanja svim Omišanima koji su obilježili proteklu godinu, u 10 sati Gradska glazba Omiš priprema 'Pozdrav gradu' te mimohod ulicama grada. Svečani dio proslave Dana grada Omiša završava u 10.30 sati procesijom i svečanim euharistijskim slavljem, kojeg će predvoditi mons. Marin Barišić, nadbiskup splitsko-makarski u miru.


Večernji program u dva dijela - besplatni specijaliteti i revija frizura

Manifestacija 'Vridne ruke' Udruženja obrtnika Omiša prvi je dio večernjeg programa, koji kreće od 19.30 sati uz DJ nastup. Omiški ugostitelji i frizeri ovaj put su udružili svoje snage kako bi svim prisutnima priuštili pravi show i pobliže ih upoznali s jelovnicima po kojima su poznati, odnosno sa svojim frizerskim umijećima. Omiški ugostitelji nam poručuju da su kao i proteklih godina pripremili velike količine spize te da nitko od posjetitelja neće ostati gladan. 

Dok dvanaest ugostitelja bude besplatno dijelilo svim prisutnima svoju popularnu spizu uz neizostavni soparnik, omiški frizeri će se pripremati za svoju nastup zakazan za 20 sati. Atraktivan frizerski program odvijat će se u cijelosti pred publikom, pred kojom će vješti frizeri prvo uređivati frizure modela, nakon čega nas očekuje i revija gdje će modeli njihova “djela” po prvi put prošetati.

Izvor: TZ Omiš

Vrhunac proslave je 'A live' koncert zvijezda s malih ekrana

Kulminacija večeri na nasipu uz Park hrvatskih branitelja je svakako koncert s početkom u 21 sat na kojem će nastupati zvijezde s malih ekrana - Ana Cerovac, Danijel Jurišević, Lea Mijatović, Goran Orešković i Vedran Ljubenkov

Mladi i talentirani glazbenici u Omišu zajedno će nastupiti u sklopu koncertnog programa 'A Live', a njihove glasove i lica sigurno ste upoznali proteklih godina u TV emisijama 'A strana', 'The Voice' i 'Zvijezde pjevaju'. Sada ćete uživo moći svjedočiti njihovim maestralnim izvedbama domaćih i stranih hitova te zavidnim vokalnim sposobnostima s kojima oduševljavaju gledatelje pred malim ekranima u Hrvatskoj i šire. 

Izvor: VP Concerts

Sigurni smo da će svojom energijom i interpretacijom svima znanih glazbenih uspješnica rasplesati i raspjevati sve one koji se pridruže Omišanima na njihovoj proslavi.

Ana Cerovac i Danijel Jurišević


Vedran Ljubenko 

Jasno je da se u utorak, 16. svibnja, najbolja fešta u Dalmaciji sprema baš na ušću Cetine, a odlična spiza i još bolja zabava zvuče kao savršen alibi za razbiti monotoniju radnog tjedna!

Vaša reakcija na temu