Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Danijel Čikeš DAN HRVATSKOG PONOSA I ZAJEDNIŠTVA: Prisjećanje na doček 'vatrenih' nakon srebra u Rusiji

DAN HRVATSKOG PONOSA I ZAJEDNIŠTVA: Prisjećanje na doček 'vatrenih' nakon srebra u Rusiji

Obucite kockaste dresove i dođite na splitsku Rivu sutra u čast naših vatrenih - poručili su organizatori

 Prošle godine 16. srpnja u Zagrebu su dočekani hrvatski nogometni reprezentativci nakon osvojenog srebra na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. U spomen na slike zajedništva koje su obišle svijet te na inicijativu izbornika Zlatka Dalića organizira se Dan hrvatskog ponosa i zajedništva. 'Organizatori bez granica', Grad Split i Turistička zajednica grada Splita organiziraju na splitskoj Rivi program u čast 'vatrenih'.

- Na inicijativu izbornika Zlatka Dalića, 'Organizatori bez granica', Grad Split i Turistička zajednica grada Splita pozivaju vas da se zajedno prisjetimo dana koji je ujedinio Lijepu Našu. Obucite kockaste dresove i dođite na splitsku Rivu sutra u čast naših vatrenih. Posebna iznenađenja očekuju posjetitelje u najoriginalnijim dresovima s kockicama i navijačkim rekvizitima. Prisjetimo se još jednom svi zajedno veličanstvenog uspjeha na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji i pokažimo srce vatreno! - poručili su organizatori.

Program događaja:

17 sati -  retrospektiva ljeta 2018. godine DJ Joke

Od 18 do 19.30 sati – Zbor Boston City Singers

Od 19.45 do 20.30 sati – prigodni navijački glazbeni program- DJ Joke

Od 20.30 do 21 sat - projekcija na video zidu- film s prikazom dočeka Hrvatske reprezentacije iz Splita (ljeto 2018.)

Od 21.05 do 23 sata- cjelovečernji koncert grupe Best (cijela glazba prilagođena navijačkoj atmosferi)

Vaša reakcija na temu