DAN ŽENA: Nina Badrić 8. ožujka u Spaladium Areni!

DAN ŽENA: Nina Badrić 8. ožujka u Spaladium Areni!

Dugo razmišljam o velikom koncertu u Splitu i napokon se pružila prilika da se on ostvari

Nina Badrić će održati koncert u Spaladium Areni 8. ožujka, na Dan žena. Njezin hit singl 'Rekao si' već je 12 tjedana na vrhu nacionalne top ljestvice, a zbog iznimnog radijskog uspjeha pjesme 'Mijenja se vrijeme' prošli tjedan Hrvatska diskografska udruga proglasila ju je pjevačicom godine. Kako su iza nje dva rasprodana koncerta u zagrebačkoj dvorani Vatroslava Lisinskog red je da Nina oda počast i publici u Dalmaciji.

Uz posebnu produkciju, scenografiju i svoj uigrani bend, te još poneko iznenađenje Nina će, najavljuju organizatori, Dalmaciji priuštiti večer za pamćenje.

- Dugo razmišljam o velikom koncertu u Splitu i napokon se pružila prilika da se on ostvari. Toliko se veselim izvesti jedan poseban repertoar za svoju publiku u Dalmaciji i prilici da upravo tamo proslavim Dan žena. Bit će to posebna večer kakvu Split i zaslužuje i sve vas pozivam da se pridružite u što većem broju. Zahvalna sam što imam toliko toga za proslaviti, predivan prijem mog posljednjeg singla 'Rekao si', iznimno uspješnu  koncertnu 2018., moje sudjelovanje u showu Zvijezde gdje sam upoznala toliko divnih, talentiranih ljudi... Ali ustvari ćemo slaviti ono najljepše - glazbu - rekla je Nina.

Sa svoja 32 prva mjesta Nina Badrić je izvođač koji je najviše puta bio na prvom mjestu HRTop40 liste.  Od 179 HRTop 40 listi napravljenih do sada, Nina Badrić se sa svojim pjesmama pojavila na 167 listi, a od toga na njih 29 je bila prisutna sa po dvije pjesme.

Ulaznice su u prodaji u sustavu Eventim:
- do 31. prosinca - Blagdanski paket Radio Dalmacije - 2 ulaznice za parter po cijeni jedne = 100,00 kn 
- od 1.1. 2019. 100,00 kn - parter, a 130,00 kn - donja tribina sjedenja
Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare