Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Dan žena proslavite u BBQ Brew Baru Baraka!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Dan žena proslavite u BBQ Brew Baru Baraka!

Program 'Women, you rock! - Bravo Acoustic Night'

BBQ&Brew Bar Baraka Međunarodni dan žena, 8. ožujka, obilježava programom koji, poručuju, odaje itekako zasluženu počast nezamjenjivoj ulozi žena u našem društvu.

- Svake godine obilježavamo Međunarodni dan žena s razlogom, iako, promatrajući položaj žene u Hrvatskoj i svijetu, moramo zaključiti kako promjena stiže presporo i još smo jako daleko od načela koje Dan žena promovira. U našem timu ne postoji stakleni strop, žene drže ključne pozicije i u velikoj su mjeri uključene u organizaciju te realizaciju svih naših aktivnosti pa tako i programa sljedeće srijede - poručili su iz Barake.

Glavna kuharica je pripremila, dodaju, dva menija od tri slijeda, po cijeni od 32€, a pozornicu će 'zapaliti' Romana Čikeš, prigodnim repertoarom pod nazivom 'Girl, you rock! - Bravo Acoustic Night'. 

- S obzirom na to da se radi o Danu žena, sigurni smo kako će sve rezervacije stići na vrijeme, muškarcima ostaje samo odjenuti što im žene kažu, staviti parfem koji su im odabrale te ih dovesti do Barake. Molimo jedino da oni parkiraju, prostora na parkingu ima puno, ali ne baš toliko! - kroz šalu zaključuju iz omiljenog splitskog BBQ&Brew Bara. 

Dakle, ako želite Dan žena obilježiti u unikatnom ambijentu Barake, podatke potrebne za rezervaciju, kao i detalje menija, možete pronaći na njihovom Facebooku i Instagramu

Vaša reakcija na temu