Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Dan žena u cabaret x dinner clubu LEVEL: Tri večeri za redom rasprodane, otvorene rezervacije za novi datum showa - u nedjelju, 10. ožujka
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Dan žena u cabaret x dinner clubu LEVEL: Tri večeri za redom rasprodane, otvorene rezervacije za novi datum showa - u nedjelju, 10. ožujka

Na Facebook stranici Dalmatinskog portala osvojite nagradu

Međunarodni Dan žena je danas širom svijeta postao već tradicionalno dobar razlog da se sve djevojke i žene malo opuste i izađu u kvalitetan provod sa svojim prijateljicama. 

S tom idejom restaurant x cabaret club LEVEL koji se nalazi na trećem katu Joker Centra u Splitu pripremio je tri programske večeri za redom posvećene ženama te popraćene Gourmet kartom koju je pripremio poznati chef Pero Savanović. Ulaz na programe se ne naplaćuje ali je obavezna rezervacija stolova uz večeru. 

Uz svakodnevne tjedne menije za ručak, poslovne doručke, ukusne brunch recepte, delikatese od lososa, kavijara i najboljih svjetskih pršuta i selekcije sireva uz čašu biranog vina, koktela ili šampanjca, organiziraju se i jedinstvene cabaret x dinner show večere za koje su potrebne rezervacije jer su gotovo svi cabaret programi redom rasprodani. 

Povodom međunarodnog Dana žena po prvi puta u LEVELu gostuju muški plesači inspirirani filmom Magic Mike koji je zaludio žensku publiku diljem svijeta, te će se i Split naći na listi svjetskih gradova čiji klubovi na taj način obilježavaju Dan žena. 

Kako su na sam Dan žena u petak 8.3.2024. sva mjesta rasprodana u rekordnom roku, otvorila se još jedna večer prije – u četvrtak 7.3.2024. 

Tijekom Ladies Night Magic Show vrijedi posebna napomena o zabrani snimanja mobitelima, kako bi se gosti mogli što više opustiti. 

RASPORED PROGRAMA ZA MOGUĆE REZERVACIJE:

6.3.2024. srijeda: Ladies Night Magic Show x dinner / RASPRODANO

7.3.2024. četvrtak: Ladies Night Magic Show x dinner / RASPRODANO

8.3.2024. petak: Ladies Night Magic Show x dinner / RASPRODANO

9.3.2024. subota: Cabaret x dinner show

10.3.2024. nedjelja: Ladies Night Magic Show x dinner / NOVI DATUM

15.3.2024. petak: Elite band 

16.3.2024. subota: Oriental Cabaret: 1001 nights 

Čitatelji Dalmatinskog portala mogu osvojiti nagradu na Facebook stranici Dalmatinskog portala. Za osvojiti jedan stol za dvoje uz bocu pića potrebno je samo tagirati osobe s kojima želite doći i navesti datum koji vam odgovara. Dobitnik će biti objavljen ispod članka na prvi dan događaja 7.3.2024. točno u podne.

Niski stolovi, visoki te šank se rezerviraju uz široku gastronomsku ponudu karte restorana,  sve na telefon: 099 341 4469.

A kako je inače u Levelu pogledajte u videu:

Vaša reakcija na temu