Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Dan žena uz kanconu, klapu i svjetske hitove - tenor Vladimir Garić i prijatelji iz poznate klape ovoga petka u Bajamontija
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Dan žena uz kanconu, klapu i svjetske hitove - tenor Vladimir Garić i prijatelji iz poznate klape ovoga petka u Bajamontija

Dan žena je na Prokurativama

Bajamonti se potrudio da ovaj Dan žena provedete u posebnom glazbenom društvu. Nakon dvije godine, na Bajamontijevu pozornicu vraća se Vladimir Garić, jedan od najpoznatijih dalmatinski tenora, koji će uz goste iznenađenja pred splitskom publikom predstaviti svoj muzički koncept sa njujorške turneje! Ulaz se ne naplaćuje, a rezervacija uključuje konzumaciju jela s a la carte menija.


Kancona, klapa i svjetski hitovi 

Ovog svestranog glazbenika ste upoznali kao tenora popularne klape Cambi, člana skupine 4 Tenora, virtuoznog gitarista blues-benda Otprilike ovako i vanjskog člana HNK Split - solista opere, a ovoga petka, 8. ožujka, s početkom u 19.30 sati, imate novu, jedinstvenu priliku čuti svu veličinu njegovog glazbenog talenta, kako vokalnu, tako i onu - gitarističku.

Steakhouse i pizzerija o kojoj mnogi pričaju

Ako još niste odlučili kako obilježiti ovaj datum, a potajno ste zaljubljeni u vrhunsku  glazbu i odličnu spizu, nedoumici više nema mjesta. T-bone, tomahawk, burgeri, preko 70 vrsta hrvatskih vina, razne vrste tjestenina i ribljih opcija, dodatan su motiv da Dan žena provedete na najromantičnijem trgu u gradu - Prokurativama.


Preko kancone i klapske pjesme do svjetskih hitova uz gitaru

Prvi set rezerviran je za najljepša djela talijanske kancone i španjolske zarzuele uz pratnju klavira, u drugom dijelu će uz goste iz poznate splitske klape izvesti svevremene melodije starodalmatinske klapske pjesme, dok je sami desert zamišljen kao medley svjetskih i domaćih pop-rock hitova.

Vladimir Garić dugi niz godina bio je prvi tenor klape Cambi s kojom je osvojio brojne prve festivalske nagrade i priznanja, među kojima i 4 Porina, snimivši čak 8 nosača zvuka.


Glavne uloge u renomiranim opernim predstavama

Od 2010. godine vanjski je član HNK Split, a iza njega su brojne izvedbe u glavnim ulogama u renomiranim opernim predstavama - Carmen (Don Jose), Mala Floramye, Moć sudbine (Don Alvaro), Nabucco (Ismaele), Nikola Šubić Zrinjski (Lovro Juranić), Samson i Dalila (Samson) i Spli'ski akvarel (Tonči Morovica).


Otprilike ovako

Publika je njegovo gitarsko umijeće mogla upoznati kroz nastupe s kultnim splitskim blues-bendom Otprilike ovako, pionirima splitske klupske i blues scene. Ovoga petka, 17.3., Vladimir Garić će posljednji set s domaćim i svjetskim hitovima izvesti sam - u ulozi pjevača i gitariste.


Za više informacija i rezervacije nazovite Bajamonti na 021 341 033 ili 098 9072 167

Vaša reakcija na temu