Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DANI SLAVONIJE U APFELU 'Ako još niste probali delicije od crne slavonske svinje, sad je pravo vrijeme za to'

DANI SLAVONIJE U APFELU 'Ako još niste probali delicije od crne slavonske svinje, sad je pravo vrijeme za to'

U supermarketu je postavljena i košara za skupljanje pomoći namijenjene vukovarskim obiteljima

U supermarketu Apfel u Makarskoj do 6. prosinca traju Dani Slavonije.

- Želja nam je našim sugrađankama i sugrađanima približiti najkvalitetnije slavonske proizvode, pripravljene na tradicionalni način, stoga smo organizirali degustacije (ponedjeljak, srijeda i subota od 9 do 12), ali i promotivni popust od 10% na slavonski asortiman. Ako još niste probali delicije od crne slavonske svinje, sad je pravo vrijeme za to - kazali su iz Apfela.

Kako bi dodatno potakli dobre inicijative u suradnji s Ivanom Katić iz Vukovara su u supermarket postavili košaru za skupljanje pomoći u hrani i higijenskim potrepštinama za 20 socijalno ugroženih vukovarskih obitelji.

- Budimo zajedno dio plemenite priče - poručili su.

Vaša reakcija na temu