Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DANI SMIJEHA U SPLITU Ana Begić Tahiri najavila predstavu 'Ja, trudnica'
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

DANI SMIJEHA U SPLITU Ana Begić Tahiri najavila predstavu 'Ja, trudnica'

'Očekujte da ćete se smijati na vlastiti račun i naravno da će na kraju ženska strana pobijediti'

Kerekesh Teatar & Showtime Production predstavljaju prve 'Dane smijeha u Splitu', koji će se održati od 23. do 25. veljače u dvorani Lora. Predstava 'Ja trudnica' održat će se 23. veljače, 'Susjedi' su na rasporedu dan kasnije, a stand up komedija 'Dobra večer, došao sam po Vašu kćer' igra 25. veljače.

Sve tri izvedbe startaju u 20 sati, a ulaznice su dostupne putem prodajnog sustava Eventim.


Povodom predstava donosimo intervju s izvođačima predstave 'Ja, trudnica'...

Ana Begić Tahiri već je dobro poznata publici u Splitu, a ovaj put dolazi u Loru kao trudnica koja na maksimalno komičan način interpretira svoje osjećaje od pojave poznatog znaka na testu za trudnoću pa sve do poroda. Njezina gora polovica je Jan Kerekeš koji tumači njenog supruga. Na čijoj ste strani, odlučite 23. veljače na nagrađivanoj komediji Kerekesh teatra - 'Ja, trudnica'.

Ana, koliko puta ste do sad izveli predstavu 'Ja, trudnica' i što može očekivati publika u Splitu? 

ANA: Očekujte da ćete se smijati na vlastiti račun i naravno da će na kraju ženska strana pobijediti. Šalim se, naravno. Podjednako ćete navijati za Ivonu i za Marsa koji ni sami nisu spremni na to što ih čeka. Predstavu smo do sad odigrali više od 70 puta i stvarno nas veseli svaka izvedba. Volimo i interakciju s publikom, što vjerujem da u Splitu neće biti problem.

Koliko je lik Ivone Ljubić iz predstave sličan vama u stvarnom životu?

ANA: Znam da bi Jan rekao 'puno', ali ja ću reći da ima nekih poveznica, ali smo različite. Istina, Ivona je impulzivna kao i ja, ali drugačije reagiram u određenim situacijama. Kad smo radili predstavu zaista smo imali na umu da radimo komediju i da želimo nasmijati ljude. Bolje mi je da nema previše dodirnih točaka s mojim stvarnim životom. 

Koliko puta ste do sad igrali predstavu u Splitu i kakva je splitska publika?

ANA: Uf, ne znam. Vjerojatno više od 50 predstava sam odigrala u Splitu u Lori i u HNK i svaki put me publika jednako oduševi. Splitska publika diše kazalište i vjerujemo da će tako biti i na našoj komediji 'Ja, trudnica'. Nikad mi se u Splitu nije dogodilo da su neke predstave ili reakcije publike bile ispod očekivanja. Jako se veselim 'Danima smijeha u Splitu'.

Da ponovo zatrudnite, biste li se drugačije ponašali u trudnoći za razliku od prvog puta? Imate li neki savjet za sadašnje i buduće trudnice?

ANA: Sigurno bih se ponašala drugačije. Za početak, bila bih sigurna u neke stvari i lakše bih odlučila što je dobro za dijete i za mene, a što nije. U trudnoći mi nije bilo lako, ali imala sam veliku podršku supruga i obitelji i na kraju je sve prošlo odlično. Trudnicama bih savjetovala prvo da dođu na predstavu jer će puno toga naučiti, što treba i što ne treba, a nakon toga da vjeruju do kraja u najbolje i najbolje će im se i dogoditi. Svim trudnicama želim puno ljubavi i zdravlja i što manje boli.

Vaša reakcija na temu