Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Danijela Dvornik otkrila što je izluđuje u izolaciji, prepoznale su se mnoge

Danijela Dvornik otkrila što je izluđuje u izolaciji, prepoznale su se mnoge

Život u izolaciji s mojom ekipom promijenio je moj životni ritam, aktivnost, prehranu...

Danijela Dvornik se na Instagramu požalila na brigu u kojoj su se prepoznale mnoge njene pratiteljice. Otkrila je da su joj se životne navike u izolaciji jako počele mijenjati, da joj fali kretanje, iako brine za unučice te da strahuje da će dobiti na kilaži. 

- Sad ću s vama podijeliti najiskrenije jutarnje razmišljanje dok zabavljam Balie, a Lumi mi leži na koljenima. Nešto žensko u meni ima neodoljivu želju da kupim neki novi komad odjeće, da se fino uredim, napravim frizuru, stavim makeup i tako sređena stojim po doma (nisam vjerovala da ću ovo ikada reći). Dođe mi i da kupim novu trenirku jer ove koje momentalno nosim, gade mi se (svaki dan isto). Nemam volje ni kremu staviti na lice koje je dehidrirano od grijanja i stajanja u zatvorenom prostoru. Fali mi fizička aktivnost iako je s dvoje djece imam pregršt, ali to je drugačije. Život u izolaciji s mojom ekipom promijenio je moj životni ritam, aktivnost, prehranu... Ma sve. BTW, noćas sam sanjala da sam se udebljala. To je posljedica ove izolacije - napisala je Danijela. 

U komentarima su se javile brojne žene koje se suočavaju s istim problemom. 

Vaša reakcija na temu