Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Danijela Martinović: Sretna sam. Uvijek postoji čovjek, onaj jedan zbog kojeg će nam život krenuti u sasvim drugom smjeru

Danijela Martinović: Sretna sam. Uvijek postoji čovjek, onaj jedan zbog kojeg će nam život krenuti u sasvim drugom smjeru

Pjevačica se družila s Ekoznalcima, plišanim maskotama iz Studenca

Studenac je danas otvorio obnovljenu trgovinu u Omišu, a na proslavi im se pridružila i ambasadorica projekta Ekoznalci Danijela Martinović. Omiljena među svim generacijama, naročito među djecom, vedra, pozitivna, brižna, zabavna i beskrajno predana, dala je pečat ovom projektu.

- Uvijek volim promovirati one stvari i vrijednosti po kojima živim. Kroz ova četiri mala prekrasna lika, u svijetu obilježenom klimatskim promjenama i ekološkim izazovima, prepoznala sam priliku edukacije najmlađih kojima ovaj svijet ostaje i kojima je od najranije dobi potrebno usaditi vrijednosti brige za drugoga i brige za okoliš, kao samog temelja, a i opstanka, ljudske egzistencije. Ulaganje u djecu je ulog za budućnost i bolje društvo u kojem ćemo živjeti. Djeca su čudesna i kroz malo usmjeravanja se može s njima puno napraviti - poručila je pjevačica. 

Studenac osjeća obavezu integracije i potpore lokalnoj zajednici te svoje cjelokupno djelovanje temelji na društveno odgovornom poslovanju, a Danijela odgovornost publici pokazuje kroz nove pjesme.

- Došla sam u fazu kada mi je važno nešto što je afirmativno preko pjesme prenijeti ljudima. Moja poruka 'Vjerujem ljudima' je, zaista, jedna oda dobru koje živi u svakom čovjeku. Ne trebamo suditi na prvu, ispod svake fasade živi nešto dobro, samo trebamo imati oči da to vidimo. Postoje institucije i pravila, ali uvijek postoji čovjek, onaj jedan, koji će nam pružiti ruku i zbog kojeg će nam život krenuti u sasvim drugom smjeru - poručila je intrigantno Splićanka koju smo upitali, misli li pritom ma svog novog izabranika.

- Stvarno sam sretna, nema se na to što dodati, ni oduzeti - otkrila nam je vidno sretna Danijela kojoj su zrele godine donijele mir, osjećaj slobode i sreće pa je tom pozitivnom energijom sasvim neplanirano privukla ljubav i okrenula novu stranicu u životu. 

Prvi susret Danijele i kriminalističkog inspektora Josipa Plavića dogodio se prije godinu dana i on je bio profesionalan. Kad je odvjetnica u ime pjevačice podnijela prijavu za krađu identiteta preko interneta. Slučaj je brzo riješen, a potom se počela razvijati njihova priča. 

Nakon 30 godina karijere okružila se novim glazbenim suradnicima, s kojima je snimila nove pjesme, a uskoro objavljuje memoarske zapise koje je pisala dvije godine.

- Napravila sam prije nekoliko godina jedan dobar balans između poslovnih i privatnih obveza. Svoj posao ne mogu nazvati tom riječju, ali zahtjeva neku tjelesnu formu pa mi trebaju faze odmora. Uz show 'Zvijezde pjevaju', gdje sam članica žirija, i koncerte, posebno se radujem izlasku mojih memoarskih zapisa. Vjerujem da će to biti sredinom svibnja - otkrila nam je Danijela koja blista nakon prekida dugogodišnje veze.

Vaša reakcija na temu