Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DANKÜCHEN STUDIO SPLIT Zašto ove kuhinje naprosto očaravaju?
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

DANKÜCHEN STUDIO SPLIT Zašto ove kuhinje naprosto očaravaju?

Dugogodišnja tradicija izrade kuhinja po mjeri

Kvalitetu i modernu tehničku profinjenost DANKÜCHEN kuhinja prepoznaje više od milijun zadovoljnih korisnika diljem Europe. Ovo obiteljsko poduzeće iz Linza, s tradicijom od čak 58 godina, priznato je kao vodeći proizvođač kuhinjskog namještaja u Austriji. Vrhunske DANKÜCHEN kuhinje po mjeri možete pronaći i u Splitu, u ekskluzivnom studiju na Mejašima.

Najbolje iskorištavanje prostora

Već na prvi pogled jasno je da se radi o kuhinjama besprijekornog dizajna i kvalitete, no posebno nas je oduševila oprema i način kako se kuhinjski prostor iskorištava. 


Doslovno svaki raspoloživi centimetar prostora može imati neku posebnu funkciju; umjesto nogu postoje ladice u podnožju kuhinje, kutni mehanizmi nemaju premca, a ladice nose neshvatljivu težinu od čak 50 kilograma! Posebna prednost je što većina spomenute opreme, a i mnogo drugog, spada u redovnu serijsku opremu koja se ne nadoplaćuje. Na njihovim stranicama možete pronaći 10 najpopularnijih DANKÜCHEN rješenja za pohranu i organizaciju kuhinje

Sve na jednom mjestu 

U proširenoj ponudi nalazi se: nabava električnih uređaja renomiranih proizvođača, kvalitetna korita i slavine, dizajn ostalog namještaja kao i interijera i 3D vizualizacije gotovog prostora.


Besplatno stručno savjetovanje i izrada projekta

Beskompromisna kvaliteta, vrhunska usluga i besplatni stručni savjeti su nas oduševili, a na individualnom terminu će se posvetiti samo vama. Prijavom na besplatno i neobvezujuće 3D projektiranje možete rezervirati svoj termin i uvjeriti se sami


Ekskluzivno za naš portal su nam povjerili da na terminu možete ostvariti popuste do čak 55 posto.

Radno vrijeme:
Ponedjeljak - petak od 9.00 do 20.00 sati, subotom od 9.00 do 14.00 sati
email: dankuchen.split@gmail.com telefon: 021 648 659
web stranica: https://dankuchen-split.com/ 
Vaša reakcija na temu