Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Darujte poklon bon City Centera one
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Darujte poklon bon City Centera one

Ovog Valentinova odaberite poklon s kojim ne možete pogriješiti

Znamo, ljubav se slavi svakog dana u godini, ne samo na Valentinovo. Ali ipak, postoji nešto lijepo u obilježavanju ovog praznika. I dok jedni s radošću biraju poklone za svoje voljene, drugi se suočavaju s pravim izazovom – što pokloniti?  Na sreću, City Center one ima pravo rješenje.

Naime, uz poklon bon omiljenog shopping centra u apoenima od 20 i 40 eura, voljenoj osobi darujete mogućnost izbora u više od 450 trgovina u City Centeru one Split, West i East. Njime ćete osigurati shopping iz snova uz koji će svaka želja biti ispunjena s lakoćom!

Već pri idućem posjetu City Centeru one svratite do Mjesta za informacije i kupite poklon bon ili kupnju odradite online, iz udobnosti svoga doma.

Vaša reakcija na temu