Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
David Morales održao party za pamćenje

David Morales održao party za pamćenje

Poznati splitski beach club proslavio je odličnu sezonu velikim partyjem na kojem je glavna zvijezda bio legendarni DJ

Nakon dugog toplog ljeta, bezbrojnih partyja i odlične atmosfere, splitski Mistral Beach Club spektakularnom zabavom proslavio je izvrsnu sezonu. Glavna zvijezda Closing partyja bio je kralj house glazbe David Morales. Legendarni DJ zapalio je publiku svojim bezvremenskim hitovima kao što su Needin U, How would you Feel, Here I am, koja je plesala dugo u noć. Morales nije jedina legenda house glazbe koja je taj dan nastupala, već je tu bio i Tom Novy, inače muzički direktor Mistral Beach Cluba. Ovim partyjem završila je sezona evenata za ovu godinu u Mistralu, a sami beach club nastavlja raditi do sredine listopada.

David Morales dobitnik je prestižnog Grammyja te jedan od najpoznatijih svjetskih producenata i mixera. Remiksirao je i producirao više od 500 izdanja za različite izvođače uključujući Mariah Carey, Arethu Franklin, Michaela Jacksona, Janet Jackson, Spice Girls, Erica Claptona, Seala, Pet Shop Boyse, U2, Donnu Summer, Whitney Houston, Selenu i Jamiroquai. Nastupao je u mnogim klubovima diljem svijeta, a u bogatoj karijeri dugoj nekoliko desetljeća osvojio je i prestižnu Grammy nagradu.

Mistral Beach Club ove se godine etablirao u jedan od najboljih domaćih beach klubova s odličnim programom nastupa nekih od najinteresantnijih DJ imena današnjice. Za muzički program ove se godine pobrinula još jedna legenda house glazbe, njemački DJ Tom Novy koji je složio vrhunski line-up i time postavio Mistral Beach Club na svjetsku party mapu. Aaron Sevilla, Maxi Meraki, Ashibah, Mont Rouge, Am I Right, Sparrow & Barbossa i Raffa Guido samo su neka od imena koja su ovog ljeta vikendima tresla plesni podij Mistrala. Poznati Timeless partyji DJ-a Toma Novyja održavali su se nedjeljom uz njegove brojne goste kao što su pjevačice Alexandra Prince i Abigail Bailey, Mirsultan Percussion, DJ Nikifor, Mr. Mike, dok je za svakodnevnu zabavu bio zadužen resident DJ, DJ Jorgos Mitropetros.

Vaša reakcija na temu