Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com DEMOFEST: Kaštelanski festival domoljubnih pjesama

DEMOFEST: Kaštelanski festival domoljubnih pjesama

Nastupaju učenici OŠ kneza Trpimira

Povodom Dana hrvatske državnosti Gradska knjižnica Kaštela u utorak, 28. svibnja, s početkom u 19.30 sati u Kulturnom centru u Kaštel Lukšiću organizira Domofest - kaštelanski festival domoljubnih pjesama na kojemu će nastupiti učenici Osnovne škole kneza Trpimira pod vodstvom Darija Cuculića, prof. glazbene kulture.

Nakon što je u OŠ kneza Trpimira provedeno prednatjecanje u pjevanju domoljubnih pjesama u kategoriji 'od 5. do 8. razreda', na trećem po redu Domofestu nastupit će predstavnici onih razreda koji su se već dokazali kao vrsni izvođači.

Glazbene izvedbe osnovnoškolskih pjevača ocjenjivat će stručno Povjerenstvo, a bit će dodijeljena i nagrada publike.

Grad Kaštela će kao pokrovitelj osigurati jednodnevni izlet za razrede koji dobiju nagradu Povjerenstva i nagradu publike.

Vaša reakcija na temu