Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović DIČJI KRNJEVAL Odlična atmosfera u 'Čarobnoj šumi', na stotine djece i roditelja uživa u Đardinu

DIČJI KRNJEVAL Odlična atmosfera u 'Čarobnoj šumi', na stotine djece i roditelja uživa u Đardinu

Žiri će ocjenjivati maske te na kraju programa dodijeliti nagrade

Nakon prošlogodišnjeg prepunog Đardina organizatori su i ove godine postavili program Dičjeg krnjevala u 'Čarobnu šumu'. Program je počeo otvorenjem i predajom ključa, a nastavio se interaktivnom predstavom 'Čarobni disko'. Nakon predstave krenut će plesne animacije ekipe iz Centra plesa te plesni nastupi dječjih skupina. Program traje još dva sata te se još može stići prijaviti i za najbolju masku.

- Pozivamo djecu i roditelje da prijave svoje maske za vrijeme trajanja programa. Žiri će ocjenjivati maske te na kraju programa iza 14 sati, nakon plesnih nastupa, nagraditi s nagradnim fondom od čak 2.000 kuna, od toga pola ide pobjedniku, a po 200 kuna će podijeliti ostalih 5 mjesta - poručio je Miljen Chovan.

Dio atmosfere iz Đardina donosimo u video zapisu.


Vaša reakcija na temu