Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dušan Mitić Dičji krnjeval u subotu u Đardinu, za vrtiće u ponedjeljak u velikoj dvorani ŠC Gripe

Dičji krnjeval u subotu u Đardinu, za vrtiće u ponedjeljak u velikoj dvorani ŠC Gripe

Čak 2000 kuna bit će podijeljeno za najbolje dječje maske

Nakon prošlogodišnjeg prepunog Đardina organizatori su i ove godine postavili program Dičjeg krnjevala u 'Čarobnu šumu'. Dičji krnjeval je namijenjen uzrastu osnovnih i srednjih škola, a za vrtićku dob organiziran je Krnjeval vrtića u ponedjeljak.

Ove subote, 22. veljače u 11 sati počinje program otvorenjem i predajom ključa Dičjeg krnjevala, a nastavlja se interaktivnom predstavom 'Čarobni disko'. Nakon predstave kreću plesne animacije ekipe iz Centra plesa te plesni nastupi dječjih skupina koje se za sudjelovanje mogu prijaviti na službenoj internet stranici Splitskog Krnjevala.

- Pozivamo djecu i roditelje da dođu na vrijeme jer će za vrijeme cijelog programa žiri ocjenjivati maske te na kraju programa oko 14 sati, nakon plesnih nastupa, nagraditi s nagradnim fondom od čak 2000 kuna. 1000 kuna ide pobjedniku, a po 200 će podijeliti ostalih 5 mjesta - poručili su organizatori. 

Krnjeval vrtića održat će se već tradicionalno u velikoj dvorani ŠC Gripe u ponedjeljak, 24. veljače, od 10 do 11.30 sati. Svi vrtići blizu Gripa pozvani su da dođu pješke, a za udaljenije organizirani su plaćeni autobusi. Djecu očekuju brojne maskote, interaktivna dječja predstava, slasne nagrade. Poželjno je da svi sudionici imaju oko vrata ime i oznaku vrtića da se lakše nađu, a svaki vrtić može se predstaviti i tablom da se djeca lakše orijentiraju u dvorani.

- Pozivamo i sve roditelje s djecom vrtićke dobi, i onu koja ne idu u vrtić, da se slobodno priključe programu. Naravno i bake i dide ih mogu držati na oku s okolnih tribina.

Za informacije i koordinaciju vrtići su pozvani da se jave do četvrtka 20. veljače na info@split-event.com ili tel 098330260 - poručili su organizatori.

Kako je bilo prošle godine pogledajte na videu, a sve fotografije pogledajte na internet stranici Splitskog krnjevala. 


Vaša reakcija na temu