Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: DKphotography Dino Merlin oduševio punu Spaladium Arenu

Dino Merlin oduševio punu Spaladium Arenu

Koncert je počeo hitom 'Školjka' s novog albuma 'Hotel Nacional', a trajao je više od dva i pol sata

Više od dva i pol sata puna Spaladium Arena uživala je u koncertu Dina Merlina. Sarajevski izvođač je počeo pjevati par minuta prije 21.30, a od publike se oprostio nakon ponoći 'odradivši' prethodno bis.

Koncert je počeo hitom 'Školjka' s novog albuma 'Hotel Nacional' kojeg na ovoj turneji promovira, a nastavljen je također pjesmama novijeg datuma.

Vrhunac koncerta ipak je bio u drugom dijelu kada su na red došli njegovi evergreenovi 'Kad si rekla da me voliš', 'Je l' Sarajevo gdje je nekad bilo', ' Hajde noćas mi dođi'...

Splitsku je publiku oduševila i pjevačica Aida, prateći vokal, koju je Merlin posebno predstavio.

- Poželio sam vas se. Vi sigurno ne znate koliko ovo meni znači - rekao je Dino Merlin.

Po atmosferi tijekom koncerta dalo se zaključiti da se i splitska publika itekako zalježeljela Merlina, koji je u Spaladium Areni posljednji put nastupio prije pet godina.

Vaša reakcija na temu