Foto: Radomir Đurđević ĐIR PO GRADU Donosimo vam vikend atmosferu iz splitskih klubova

ĐIR PO GRADU Donosimo vam vikend atmosferu iz splitskih klubova

Zabave nije nedostajalo

I ovaj vikend Splićani su mogli odabrati jedno ili više glazbenih zbivanja u gradu.  U petak je u Štorije na Rivi nastupio duo TransAcoustic kojeg čine pjevačica Iva Ivković Ivanišević i gitarist Joško Tomić Joke. U Zinfandela je nastupio mladi pjevač Ivan Rapić Inno koji je upravo snimio i novu pjesmu. 

Na Narodnom trgu Ljubomir Zelić je zabavljao goste u restoranu No Stress. U Paradoxa su nastupili Sandra Torlak i Tino Simig. Na Peristilu smo uživali u glazbi Gorana Protege i Bože Piteše. U Antique baru goste je zabavljao Petar Dragojević uz bubnjara Joška Tomića.

U The old hat baru nastupio je sinjski duo Arni Acoustic kojeg čine Domagoj Latinac i Petar Radović. Najatraktivniji program uz brojne bikere bio je u Baraci uz odličan nastup Čuvara svirala koje čine Damir Rakić na gitari, Vibor Čović na bas gitari te bubnjar Viktor Margan. Još se moglo otići i na koncert grupe Denis & Denis na Zenti.

Subota je po nama imala čak atraktivniji program. Tako je u Bookeriji nastupio trio Get back, Ljubomir Zelić je nastupio u Zinfandela, Dalibor Zovko Dale u Luxora, a Milan Terze u Versi music baru. Paradox je ugostio splitsku grupu Little sister, grupa Magic wish s atraktivnom pjevačicom Željanom Jaman nastupila je u Paradiso baru, a Trio Trabacool nastupio je u Captain's clubu. Odličan nastup imala je i grupa Hot shots u Villi Spiza.

Posebno bi izdvojili još dva odlična nastupa. Grupa Euforia s odličnom mladom pjevačicom Petrom Roško, sudionicom The Voicea koja je pokazala svoju izvrsnu vokalnu kvalitetu, a brojna publika se istinski uživala. U Baraci u sklopu Harley Davidson okupljanja i promocije tih motocikla nastupila je splitska hard rock grupa Teška odluka koju čine Viktor Karažinec na gitari, Josip Stupalo vokal i bas gitara te Ante Burazer na bubnjevima. Svojim izvrsnim nastupom oduševili su sve prisutne uz hitove Led Zeppelina, Deep Purplea, Garryja Moora i drugih renomiranih svjetskih izvođača. 

Na Danima Radunice za odličnu atmosferu pobrinula se grupa Aura, a prisutni su uz roštilj i piće pjevali i plesali do dugo u noć. 

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(68798, "");
Pregledaj komentare