Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: screenshot / YouTube DIRLJIVA OBJAVA DAVORA MATIJEVIĆA 'Falit će mi briljantni smisao za humor koji je imao'

DIRLJIVA OBJAVA DAVORA MATIJEVIĆA 'Falit će mi briljantni smisao za humor koji je imao'

Oprostio se od preminulog novinara Vladimira Matijanića

Od istaknutog novinara Vladimira Matijanića, preminulog u 51. godini života, oprostio se i SDP-ov gradski vijećnik Davor Matijević. Uputio mu je dirljivu poruku na društvenim mrežama.

'Biti novinar je za nekoga posao, a nekima je to ipak životni poziv. Vlado je spadao u tu drugu kategoriju jer je radio taj posao samo kako bi razotkrivao nepravdu, ukazivao na nepoštenje i na društvene devijacije kakvih kod nas, nažalost, ima jako puno. I sve to je radio sa tolikom strašću koja se jako rijetko viđa, a pritom se uvijek trudio biti pravedan i pošten.

Falit će mi njegovi tekstovi, falit će mi njegovo komentiranje i rasprave po Fejsu, a falit će i taj briljantni smisao za humor koji je imao. 

Druže, Vlado, počivaj u miru, iskrena sućut obitelji', objavio je Matijević. Vaša reakcija na temu