Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com / Ilustracija DIRLJIVA PRIČA IZ TOMMYJA 'Svite moj, moran ovo podilit s vama!'

DIRLJIVA PRIČA IZ TOMMYJA 'Svite moj, moran ovo podilit s vama!'

Splićanin je opisao situaciju iz trgovine na Bačvicama

Tomo Mutarello, trener sportskih plesova i latinsko američkih plesova, objavio je na svom Facebook profilu divnu gestu prodavačice iz Tommyja, blagajnice Tanje koja je po opisu posla, nažalost, među najizloženijima koronavirusu. Uz njegovu dozvolu prenosimo status koji je razgalio srca mnogih.

- Svite moj, moran ovo podilit s vama. Još mi suza suzu goni, stojin u Tommyja na kasi i čekan stariju gospođu da plati svoje namirnice: dvi čašice jogurta, kvarat kruva i jednu kozervu sardina. Gospođu znan iz viđenja, znan da skuplja boce i da je nagluha. Kad je platila, blagajnica joj mota rukon da je sačeka. Dok je gospođa čekala, blagajnica je napunila veliku kesu spize, platila na svoj brk i poklonila gospođi. Svite moj, je nas tokalo neko grubo vrime, al' ova gesta mi je dala doznanja da i u ovoj nevoljnoj situaciji ipak mislimo na druge koji nimaju. Gospođa blagajnica se zove Tanja, dobri anđeo Tommyja - podijelio je Tomo.

Rekao nam je da se radi o Tommyju na Bačvicama, pored policijske postaje.

Vaša reakcija na temu