Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Dobar zvuk i ovog vikenda u Otiumu: Stižu Pips, Chips & Videoclips

Dobar zvuk i ovog vikenda u Otiumu: Stižu Pips, Chips & Videoclips

Promovirat će album 'Vesna'

Ovog petka u Otiumu gostuje kultni bend iz Zagreba, uz kojeg su odrasle i oblikovane mnoge generacije jer su na sceni od ranih 90-ih. 

Koncerti u splitskom Otiumu uzeli su maha te se klub fino pozicionirao na listi mjesta za izlazak onima koji svoj vid zabave nalaze u kvalitetnoj alternativnoj, popularnoj i elektronskoj glazbi. Nakon rasprodanog Ramba Amadeusa, sjajnih Who See, maestralnog Zostera u grad podno Marjana, da predstave novi album dolaze i Pips, Chips & Videoclips, a podsjetit će publiku i na cijeli niz klasika iz svog više desetljeća dugog stvaralaštva.

Pipsi su jedan od onih bendova kakvih se ni svijet ne bi posramio, a kako postoje desetljećima tako su se i sami rodili svaki puta kada bi njihov novi album izašao na svjetlo dana i pred publiku. Iz albuma u album modelirao se zvuk kao i vrijeme u kojem su nastajali njihovi albumi baš kao i zadnji album 'Vesna' kojeg će Split imati prilike doživjeti večeras. Nakon poduže hibernacije benda - ove zime uživamo njihovo proljeće. 

'Ovaj rock bend pravo je putovanje i sinergija onog sto gledamo i slušamo. Uvijek su svoji i drugačiji te se veselimo vidjeti gdje nas ovim novim albumom vode pogotovo jer su najavili i igre s novim zvukovima i stilovima na albumu 'Vesna' za kojeg su neki rekli i da je pravo remek djelo', najavili su iz kluba. 

Ulaznice će biti dostupne na ulazu po cijeni od 20 eura do isteka zaliha. 

Nakon koncerta u klubu će glazbu puštati Ivan Škvorc tako da zabava može trajati do ranih jutarnjih sati. 

Subota u Otiumu rezervirana je za dobro poznate mlade nade elektronske scene Splita, 3kUMA i to će biti večer za sve one ljubitelje techno-house zvuka. Cijena ulaznice 10 eura. 

Za sve dodatne informacije i nadolazeće koncerte i partije pratite web, društvene mreže Otium kluba na Facebooku i Instagramu.

Vaša reakcija na temu