dobartek.hr u Dubrovniku

Od sada i u Dubrovniku možete naručiti gotova jela putem interneta

Domaći servis za naručivanje hrane online proširio se i na krajnjem jugu Hrvatske

Servis za naručivanje hrane putem interneta dobartek.hr dostupan je u više gradova u Hrvatskoj, a novost je da su proširili djelatnost i na Dubrovnik. Svojim korisnicima omogućuje naručivanje omiljenih jela iz raznovrsnih restorana s pomoću tek par klikova mišem ili dodira zaslona mobitela. Prisutnost servisa dobartek.hr na dubrovačkom području povezat će lokalne ugostitelje s korisnicima naviknutima na digitalna rješenja koja im štede vrijeme i uklanjaju potrebu za telefonskim naručivanjem jela koje je za mnoge već stvar prošlosti. Dubrovkinje i Dubrovčani trenutno mogu naručiti online iz ovih restorana: Ten 11, Pizzeria La Luna, Porto Pizzeria & Bistro, Caffe Pizzeria Blue Planet, Fast Food Pappa’s i Tutto Bene.

Kako funkcionira naručivanje jela putem interneta? Proces je iznimno brz i vrlo jednostavan. Korisnik otvori stranicu www.dobartek.hr na svojem računalu ili pametnom telefonu, odabere grad i kvart u koji želi dostavu, a onda dobije pregled restorana koji tamo dostavljaju. Korisnik zatim bira željeno jelo, upiše podatke za dostavu, pričeka potvrdu od restorana i dočeka hranu na svojoj adresi. Zaista je toliko jednostavno!

- Jako smo sretni što i Dubrovnik odsad može lako i jednostavno naručiti omiljenu spizu na dobartek.hr. Online naručivanje smanjuje mogućnosti za pogreške prilikom prihvaćanja i obrade narudžbi, a ekipa servisa dobartek.hr uvijek se pobrine da svaka narudžba bude izvršena baš onako kako korisnici očekuju. Radujemo se prijedlozima i komentarima iz Dubrovnika na našu uslugu online naručivanja hrane, kao i suradnji s dubrovačkim restoranima kojih u narednom razdoblju očekujemo još više u svojoj ponudi - rekla je direktorica Vedrana Biličić.

Iz servisa dobartek.hr poručuju da se uvijek trude biti što bolji. Korisnici se rado vraćaju na dobartek.hr i biraju ga upravo zato što znaju da brzo i pouzdano mogu doći do ukusnih zalogaja, i to preko svojeg pametnog telefona ili računala, gdje se god nalazili. Isto tako, pozivaju korisnike da im šalju preporuke za nove restorane, nove značajke, ali tvrde i da uvažavaju svaku konstruktivnu kritiku i nastoje ispuniti očekivanja.

Zato, ako još niste, naručite hranu online na dobartek.hr, uživajte u svakom svojem zalogaju i podijelite svoje iskustvo s ekipom servisa dobartek.hr na društvenim mrežama.

Sedam prednosti naručivanja hrane online na dobartek.hr:

  1. Ekipa servisa dobartek.hr svojim korisnicima pruža podršku na svakom koraku narudžbe.

  2. Nema potrebe za diktiranjem narudžbi, priloga i posebnih zahtjeva.

  3. Restorani s dostavom u odabrani grad i kvart na jednom mjestu.

  4. Jela su pregledno razvrstana po kategorijama i imaju jasno izražene cijene

  5. Naručena je jela moguće platiti online.

  6. Moguće je upisati posebnu napomenu za restoran.

  7. Naručena jela i uslugu restorana moguće je komentirati te tako pomoći drugima pri odabiru.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare
14