Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram DOBRO JOJ PRISTAJU Viktorija Rađa ima novi imidž

DOBRO JOJ PRISTAJU Viktorija Rađa ima novi imidž

'Pa štaš sad! Pomirit se i prihvatit'

Supruga proslavljenog košarkaša Dine Rađe, Viktorija Rađa (43) na društvenim mrežama svako malo objavi neku fotografiju iz privatnog života. Tako je ovih dana pozirala s dioptrijskim naočalama.

- Pa štaš sad! Pomirit se i prihvatit. Jer kažu da nije važno koliko godina života je prošlo, već koliko života je u godinama bilo! Mudra sam nedjeljom... Ma to je zbog naočala - napisala je uz objavljenu fotografiju.

Uz brojne lajkove koje je dobila, pratitelji su komentirali da izgleda top i da su super, jasno dajući do znanja da je dobar izbor naočala, a i da izgleda vrlo mladoliko, bez obzira na godine. 

O Viktorijinim nogama se i dalje pišu hvalospjevi na društvenim mrežama jer se gledatelji rado prisjete sezone 'Plesa sa zvijezdama' Svake epizode hvalili su njezine vitke noge i talent za ples.

Došla je do finala s partnerom Markom Mrkićem i zauzeli su drugo mjesto, pišu 24 sata

Vaša reakcija na temu